KotiKotitalousvinkitMitä ei kannata laittaa naisen kukkaroon: nämä 5 esinettä vetävät puoleensa köyhyyttä...

Mitä ei kannata laittaa naisen kukkaroon: nämä 5 esinettä vetävät puoleensa köyhyyttä ja epäonnea

Naisten käsilaukku – ei ole vain muotiasuste, vaan myös eräänlainen talismaani, joka voi houkutella hyvää onnea tai päinvastoin torjua sitä.Jokainen kauniimman sukupuolen edustaja haaveilee, että hänen käsilaukkunsa ei olisi vain tyylikäs, vaan myös täynnä positiivista energiaa.

Bioenergetiikan mukaan on tärkeää paitsi seurata pussin ulkonäköä, myös valvoa sen sisältöä.On esineitä, jotka voivat viedä voimaa ja onnea emännältään, joten niitä on parempi välttää.Tässä on sellaisia asioita, jotka voivat tehdä pahaa!

Ensinnäkään kukkarossa ei saisi olla toisille ihmisille kuuluvia asioita.Vaikka olisi tarpeen luovuttaa toisen henkilön esine, se tulisi laittaa laukkuun lyhyeksi aikaa ja antaa sitten nopeasti omistajalleen.Muiden ihmisten tavaroiden läsnäolo yli vuorokauden ajan voi häiritä pussin energiaa ja aiheuttaa ongelmia.

Toiseksi, hankkiudu eroon negatiivisia tapahtumia muistuttavista esineistä menneisyydestä.Esineet, jotka ihmiset ovat antaneet pahoissa aikeissa tai jotka herättävät negatiivisia tunteita, tulisi poistaa kukkarosta.

Kolmanneksi vanhat ja riekaleiset valokuvat voivat myös houkutella huonoa onnea riippumatta siitä, kuka niissä on kuvattuna.Jos haluat kantaa mukanasi kuvia läheisistäsi, korvaa ne tuoreilla, korkeintaan vuosi sitten otetuilla kuvilla.

Neljänneksi, hankkiudu eroon säröisestä tai rikkinäisestä peilistä välittömästi.Tällainen esine vetää puoleensa negatiivista energiaa ja voi tuoda paljon huonoa onnea, ongelmia tiellä ja jopa onnettomuuksia omistajansa elämään.Rikkinäinen peili tulisi haudata huolellisesti maahan.

Viidenneksi, älä kanna käsilaukussasi neuloja, neuloja ja muita pistäviä tai viiltäviä esineitä.Ne voivat estää onnea ja hyvää onnea.Jos sinun on pakko kantaa mukanasi neulaa ja lankaa, laita ne erilliseen laukkuun.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia sääntöjä ja valvomalla käsilaukkusi sisältöä voit täyttää sen positiivisella energialla ja houkutella onnea elämääsi.Hankkiudu eroon esineistä, jotka vievät voimaa ja onnea, ja laukustasi tulee todellinen talismaani, joka vetää puoleensa menestystä ja vaurautta.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten