KotiKeittiön niksitMiksi viisaat kotiäidit eivät heitä vanhoja kattiloita pois: 8 tapaa käyttää niitä...

Miksi viisaat kotiäidit eivät heitä vanhoja kattiloita pois: 8 tapaa käyttää niitä keittiössä ja dachassa

Vanhat kattilat ja pannut, jotka ovat olleet uskollisia apureita keittiössä vuosikausia, rappeutuvat lopulta ja lakkaavat soveltumasta ruoanlaittoon.

Tällaisia vanhoja astioita ei kuitenkaan tarvitse heittää pois! Tällaisista esineistä voit luoda paljon omaperäisiä ja toimivia asioita, joista tulee kodin tai maaseudun todellinen koriste.Olemme laatineet sinulle 8 ideaa vanhojen kattiloiden, pannujen ja muiden keittiövälineiden luovaan käyttöön sisustuselementteinä, sisustuksena tai yksinkertaisesti hyödyllisinä esineinä talossa.

Ensinnäkin, asettamalla pannuun pyöreän peililasin, voit tehdä pienen seinäpeilin kylpyhuoneeseen tai eteiseen.

Toiseksi, ketjujen tai narun avulla kattila tai pannu voidaan helposti muuttaa omaperäiseksi roikkuvaksi säiliöksi pienten tavaroiden säilyttämiseen.

Kolmanneksi kattiloiden ja pannujen kansia voidaan käyttää välipalatelineen elementteinä kiinnittämällä ne keppiin tai tankoon.

Neljänneksi vanha paistinpannun tai kattilan kansi voidaan kiinnittää aitaan ja käyttää esiliinojen, pyyhkeiden ja muiden esineiden ripustamiseen vaihtamalla koukut.

Viidenneksi, paistinpannusta tai muusta oudon muotoisesta astiasta saa mielenkiintoisen kukkaruukun huonekasveillesi.

Kuudenneksi, mistä tahansa vanhasta ruukusta tai pannusta voi tehdä omaperäisen riippuvalaisimen tai kattokruunun laittamalla siihen hehkulampun.

Seitsemänneksi vanhoja astioita voidaan koristella ja käyttää yksinkertaisesti koristeena keittiössä tai muissa huoneissa.

Kahdeksanneksi, voit laittaa paksun kynttilän kattilaan ja käyttää sitä kynttilänjalustana.

Kuten näet, vanhojen keittiövälineiden toinen elämä voi olla pitkä ja rikas.Toivomme, että esitetyt ideat innoittivat sinua luomaan omaperäisiä ja hyödyllisiä esineitä kotiisi.Näytä lisää luovuutta, sillä mielikuvituksellasi ei ole rajoja!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten