KotiKotitalousvinkitMiksi sinun ei pitäisi kaataa kiehuvaa vettä lavuaariin: vaarana putkien vahingoittuminen

Miksi sinun ei pitäisi kaataa kiehuvaa vettä lavuaariin: vaarana putkien vahingoittuminen

Monet kotiäidit ovat tottuneet kaatamaan kiehuvaa vettä lavuaariin keitettyään esimerkiksi pastaa.Tämä on kuitenkin erittäin vaarallista putkille! Siksi asiantuntijat tarjoavat yksinkertaisen ja tehokkaan ratkaisun.

Tosiasia on, että useimmat nykyaikaiset putket on valmistettu polyvinyylikloridista , materiaalista, joka on kätevää mutta ei kestä korkeita lämpötiloja.

Sen lämpötilankestävyys on enimmillään 65 celsiusastetta.Säännöllinen kiehuvan veden valuttaminen voi aiheuttaa halkeamia putkiin.

Vaikka putket olisivat metallisia, ongelma säilyy – järjestelmän muoviliitokset voivat silti vääntyä.

Mitä on tehtävä? Eihän kiehuvan veden kaataminen ulos ole myöskään vaihtoehto.Asiantuntijat ehdottavat yksinkertaista ratkaisua – lisää hieman kylmää vettä kuumaan veteen.Tämä riittää alentamaan lämpötilaa vain muutamassa sekunnissa.Näin putket ovat turvassa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten