KotiKeittiön niksitMiksi riisivettä ei tarvitse kaataa pois: 4 tapaa käyttää sitä kotona

Miksi riisivettä ei tarvitse kaataa pois: 4 tapaa käyttää sitä kotona

Riisi ei ole vain hyödyllinen tuote ruoanlaittoon.On käynyt ilmi, että sitä voi käyttää myös kotona helpottamaan joitakin kotitöitä.Seuraavassa kerron muutamasta hyödyllisestä elämän niksistä, joissa käytetään riisiä.

Riisin liottamisen jälkeistä vettä ei tarvitse kaataa pois, se sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita.

Siksi sitä voidaan käyttää sisäkukkien kasteluun , ja se on niille erinomaista ravintoa.

Miten riisiä käytetään itse: lisää vinkkejä

Ensinnäkin riisi auttaa nopeuttamaan hedelmien kypsymistä.Jos mangoja tai banaaneja ostetaan kypsymättöminä, peitä ne riisillä suljetussa astiassa.Ne kypsyvät parissa päivässä.

Toiseksi, jotta mausteet eivät kostuisi , laita muutama riisinjyvä niiden säiliöihin – ne imevät ylimääräisen kosteuden.

Kolmanneksi, jos puhelin on pudonnut veteen, laita se riisiin 24 tunniksi – tämä auttaa sitä kuivumaan nopeammin.

Yksinkertainen riisi voi siis helpottaa monia kotitöitä ja jopa säästää vempaimia.Kannattaa muistaa nämä hyödylliset vinkit – riisistä on hyötyä keittiössä ja paljon muuallakin.