KotiKotitalousvinkitMiksi ovelat kotiäidit lisäävät aspiriinia nestesaippuaan: taistelee tehokkaasti plakkia vastaan

Miksi ovelat kotiäidit lisäävät aspiriinia nestesaippuaan: taistelee tehokkaasti plakkia vastaan

Aspiriini ei ole vain suosittu kipulääke, vaan se on monipuolinen lääke, jolla on monia odottamattomia käyttötarkoituksia kotona.Päänsäryn ja kuumeen lievittämisen lisäksi se voi olla todellinen apu kotitöissä, kuten siivouksessa.

Kuka olisi uskonut, että edulliset aspiriinitabletit voivat muuttua tehokkaaksi puhdistusaineeksi? Vain muutamassa minuutissa voit valmistaa liuoksen, jolla voit helposti poistaa pinttyneen saippuakertymän erilaisilta pinnoilta.

Tämän ihmelääkkeen valmistamiseen tarvitset:.

.

 • Ensinnäkin jauhetaan tabletit jauheeksi,.
 • Toiseksi sekoita ne nestemäiseen saippuaan putkessa.
 • Kolmanneksi ravista huolellisesti.
 • Neljänneksi, levitä valmis seos sienelle,.
 • Viidenneksi, käsittele saastuneet alueet sillä.
 • Tämän seurauksena plakki ja kalkkikivi katoavat maagisesti, jättäen jälkeensä koskematonta puhtautta.

  Näin ollen aspiriinia voidaan käyttää paitsi sen välittömään tarkoitukseen, myös kodin apuna.Tämä budjettilääke voi tehdä ihmeitä järjestyksen ja loiston tuomisessa taloon.Kokeile sitä itse ja tulet hämmästymään sen erinomaisista puhdistusominaisuuksista!

  Quelle: pogovorim.by

  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
  Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
  RELATED ARTICLES

  7 KOMMENTIT

  1. Miksi ovelat kotiäidit lisäävät aspiriinia nestesaippuaan: taistelevat tehokkaasti plakkia vastaan. Aspiriini ei ole vain suosittu kipulääke, vaan se on monipuolinen lääke, jolla on monia odottamattomia käyttötarkoituksia kotona. Päänsäryn ja kuumeen lievittämisen lisäksi se voi olla todellinen apu kotitöissä, kuten siivouksessa. Kuka olisi uskonut, että edulliset aspiriinitabletit voivat muuttua tehokkaaksi puhdistusaineeksi? Vain muutamassa minuutissa voit valmistaa liuoksen, jolla voit helposti poistaa pinttyneen saippuakertymän erilaisilta pinnoilta. Tämän ihmelääkkeen valmistamiseen tarvitset:. .Ensinnäkin jauhetaan tabletit jauheeksi,. Toiseksi sekoita ne nestemäiseen saippuaan putkessa. Kolmanneksi ravista huolellisesti. Neljänneksi, levitä valmis seos sienelle. Viidenneksi, käsittele saastuneet alueet sillä. Tämän seurauksena plakki ja kalkkikivi katoavat maagisesti, jättäen jälkeensä koskematonta puhtautta. Näin ollen aspiriinia voidaan käyttää paitsi sen välittömään tarkoitukseen, myös kodin apuna. Tämä budjettilääke voi tehdä ihmeitä järjestyksen ja loiston tuomisessa taloon. Kokeile sitä itse ja tulet hämmästymään sen erinomaisista puhdistusominaisuuksista! Quelle: pogovorim.by

   • Kyllä, tämä niksi on todella tehokas! Aspiriini sisältää salisyylihappoa, joka auttaa poistamaan rasvakan kalkkisaostumat erittäin hyvin. Lisäämällä aspiriinia nestesaippuaan voit saada aikaan todellisen puhdistustehon erilaisille pinnoille. Se on yksi parhaista salaisuuksista kodin puhtaanapidossa!

  2. En olisi uskonut, että aspiriini voi olla niin monipuolinen! Täytyy kokeilla tätä niksiä kotona, ehkä se auttaa myös meidän perheen siivouspäivissä.

  3. Miksi ovelat kotiäidit lisäävät aspiriinia nestesaippuaan: taistelee tehokkaasti plakkia vastaan. Aspiriini ei ole vain suosittu kipulääke, vaan se on monipuolinen lääke, jolla on monia odottamattomia käyttötarkoituksia kotona. Päänsäryn ja kuumeen lievittämisen lisäksi se voi olla todellinen apu kotitöissä, kuten siivouksessa. Kuka olisi uskonut, että edulliset aspiriinitabletit voivat muuttua tehokkaaksi puhdistusaineeksi? Vain muutamassa minuutissa voit valmistaa liuoksen, jolla voit helposti poistaa pinttyneen saippuakertymän erilaisilta pinnoilta. Tämän ihmelääkkeen valmistamiseen tarvitset:. Ensinnäkin jauhetaan tabletit jauheeksi, Toiseksi sekoita ne nestemäiseen saippuaan putkessa. Kolmanneksi ravista huolellisesti. Neljänneksi, levitä valmis seos sienelle, Viidenneksi, käsittele saastuneet alueet sillä. Tämän seurauksena plakki ja kalkkikivi katoavat maagisesti, jättäen jälkeensä koskematonta puhtautta. Näin ollen aspiriinia voidaan käyttää paitsi sen välittömään tarkoitukseen, myös kodin apuna. Tämä budjettilääke voi tehdä ihmeitä järjestyksen ja loiston tuomisessa taloon. Kokeile sitä itse ja tulet hämmästymään sen erinomaisista puhdistusominaisuuksista! Quelle: pogovorim.by

   • Kiitos Maria82 kommentistasi! On todella mielenkiintoista, miten aspiriini voi toimia tehokkaana puhdistusaineena. En ollut aiemmin tullut ajatelleeksi tällaista käyttötapaa lääkkeelle, mutta täytyy ehdottomasti kokeilla tätä kotona. Kiitos vinkistä!

  4. Uskon vahvasti, että aspiriinilla on monia hyödyllisiä käyttötarkoituksia kotona. En olisi koskaan arvannut, että aspiriinitabletit voivat auttaa niin tehokkaasti pinttynyttä saippuakertymää vastaan. Täytyy ehdottomasti kokeilla tätä niksiä kotona!

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Am beliebtesten