KotiKodin kukoistusMiksi makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen ei voi laittaa kaktusta: mitä esi-isämme ajattelivat

Miksi makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen ei voi laittaa kaktusta: mitä esi-isämme ajattelivat

Kansanuskon mukaan tavallisella sisäkaktuksella on hämmästyttävä ominaisuus – se voi säteillä sekä positiivista että negatiivista energiaa.

Uskotaan, että kaktuksen piikit kantavat negatiivisuutta, joten tällainen kasvi on haitallista ujoille ja päättämättömille luonteille.Päinvastoin, kaktukset ovat hyväksi itsevarmoille ihmisille.

Lisäksi on olemassa mielipide, että kaktukset talossa pelottavat varkaat ja tunkeilijat pois.

Parhaana paikkana kaktukselle pidetään kuitenkin keittiötä, eteistä, ikkunalaudoitusta tai työpöytää.

Mutta tätä piikikästä kasvia ei suositella sijoitettavaksi makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen – väitetään, että se voi häiritä unta, aiheuttaa päänsärkyä ja herättää aggressiota lapsissa.

Oli miten oli, kannattaa ottaa huomioon nämä kansanomaiset ennusmerkit, kun valitsee paikkaa kotikaktukselle harmonisen energian varmistamiseksi.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten