KotiKeittiön niksitMiksi lisätä munankuoria astianpesuaineeseen: kätevä hakkerointi kokeneilta emänniltä

Miksi lisätä munankuoria astianpesuaineeseen: kätevä hakkerointi kokeneilta emänniltä

Fiksut kotiäidit pyrkivät järjestämään kotisiivouksen paitsi tehokkaasti, myös rahansäästöä noudattaen.Samalla he eivät unohda ympäristöystävällisyyttä.Esimerkiksi laadukkaissa astianpesugeeleissä on usein kemiallisia komponentteja ja ne maksavat paljon rahaa.

On kuitenkin mielenkiintoinen tapa parantaa budjettituotteen koostumusta omin käsin, käyttämällä saatavilla olevia luonnollisia ainesosia.

Valmistellaksesi superyhdistettä astioiden pesuun sinun on otettava puoli kupillista edullista geeliä, sama määrä etikkaa ja kaksi lusikallista ruokasoodaa.Sitten on tarpeen jauhaa yhden keskikokoisen kananmunan kuori jauheeksi kahvimyllyssä ja lisätä se edellä mainittuun seokseen.Sekoita kaikki 4 ainesosaa hyvin homogeeniseksi, siirrä saatu massa varovasti sopivaan astiaan ja käytä astianpesuun.

Kananmunankuoret – tämä on välttämätön komponentti, joka puhdistaa täydellisesti jopa kaikkein kuivuneen ja tahmeimman lian.Samalla koostumus on täysin luonnollinen ja vaaraton.Tärkeintä on, ettei tätä flyygeliä käytetä väärin, jotta astioita ei vahingoiteta etikan ja ruokasoodan vaikutuksesta.

Kuten näet, joskus riittää pieni kekseliäisyys, jotta voit valmistaa tehokkaan ja silti budjettiystävällisen puhdistusaineen kirjaimellisesti ’polvillasi’.Muista tämä menetelmä kananmunankuorien kanssa, niin astioistasi tulee erityisen valkoisia!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten