KotiKeittiön niksitMiksi liottaa teepussiastioita: kokeneiden emäntien niksit

Miksi liottaa teepussiastioita: kokeneiden emäntien niksit

Monet kokeneet emännät tietävät yhden hyödyllisen salaisuuden – ennen astioiden pesua he liottavat niitä yhdessä käytettyjen teepussien kanssa.Eikä tämä ole pelkkä päähänpisto, vaan erittäin tehokas temppu, joka auttaa ratkaisemaan useita ongelmia kerralla.Ymmärretäänpä, miksi sinun täytyy liottaa astioita teepusseilla.

Teepussit sisältävät tanniinia, aine, jolla on valkaiseva vaikutus.Siksi ne auttavat poistamaan astioistasi kellastumisen ja tummumisen erityisesti vaikeasti saavutettavissa olevilta alueilta.

Tanniinin tiedetään myös rasvanpoistavan pintaa.Näin rasva- ja ruokajäämät eivät tartu niin voimakkaasti ja ne on helpompi puhdistaa.

Kannattaa myös tietää, että tee pehmentää kuivuneita ruokajäämiä, jotta ne eivät aiheuta ongelmia pesussa.Jopa palanut ruoka irtoaa helposti tällaisen ’teekylvyn’ jälkeen.

Tällainen liotus on erityisen tehokasta astioille, joissa on vaikeasti poistettavia kastikkeiden, mausteiden ja öljyn aiheuttamia tahroja.Tee ikään kuin ’vetää ulos’ nämä tahrat.Samalla tanniini desinfioi astiat tuhoamalla bakteerit ja mikrobit.Näin ollen teepussit toimivat jopa desinfiointiaineena.

Nyt tiedät, miksi taitavat kotiäidit käyttävät tätä hyödyllistä luonnollista ’apulaista’ – teetä.Liotus teepusseilla tekee astioiden pesusta helppoa ja nautinnollista!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten