KotiVinkit vaatteiden hoitoonMiksi laittaa untuvatakki pakastimeen: hyödyllinen kotitemppu vaatteiden hoitoon

Miksi laittaa untuvatakki pakastimeen: hyödyllinen kotitemppu vaatteiden hoitoon

Untuvatakit ovat olennainen osa kaikkien niiden vaatekaappia, jotka asuvat alueilla, joilla talvet ovat ankarat.Nämä tilavat takit suojaavat luotettavasti kirpeiltä pakkasilta laadukkaan untuvatäytteensä ansiosta.

Pesun jälkeen on kuitenkin usein ongelma – untuva paakkuuntuu ja kerran lämmin ja rehevä takki muuttuu muodottomaksi pussiksi, joka menettää lämmittävät ominaisuutensa.Tämän tilanteen estämiseksi ja untuvatakin käyttöiän pidentämiseksi on tärkeää noudattaa tiettyjä sääntöjä tuotteen pesun ja myöhemmän kuivauksen aikana.

Pesun aikana on suositeltavaa laittaa pari tennispalloa pesukoneeseen yhdessä untuvatakin kanssa.Valitsemalla hellävarainen tila varmistat hellävaraisen pesun ja pyöröpallot estävät täytettä paakkuuntumasta yhteen.Kun pesuohjelma on päättynyt, untuvatakki kannattaa ripustaa parvekkeelle tai pihalle niin, että se on vähintään puoli tuntia kylmässä.

Jos ulkolämpötila on plussalla, voit käyttää jääkaappia.Kääri takki varovasti kokoon ja laita se pakastimeen puoleksi tunniksi, ota se sitten pois ja taita se olkapäille.

Viimeinen vaihe – varovasti naputtele untuvatakin alapuolta hierovalla hiusharjalla.Tekemällä tämän 3 tuntia sulatuksen jälkeen saavutat täytteen tasaisen jakautumisen takin sisälle ja palautat sen alkuperäisen muodon ja tilavuuden.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä voit pitää untuvatakkisi täydellisessä kunnossa jopa useiden pesujen jälkeen, pidentää sen käyttöikää ja varmistaa maksimaalisen mukavuuden kylmällä säällä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten