KotiKodin kukoistusMiksi kurkun kuorta ei kannata heittää pois: käytä sitä kosmeettisiin tarkoituksiin

Monet ihmiset ovat tottuneet leikkaamaan kurkkujen kuoren pois ja heittämään sen pois ennen käyttöä, koska pitävät sitä kovana ja syömäkelvottomana.Tämä on kuitenkin harhaluulo, sillä kurkun kuorella on ainutlaatuisia terveyshyötyjä, joista kaikki eivät ole tietoisia.

Kokeneet kotiäidit ovat jo pitkään arvostaneet kurkun kuoren potentiaalia, koska se sisältää koko vitamiinien, kivennäisaineiden ja muiden arvokkaiden ravintoaineiden kokonaisuuden.Siksi kuorta voidaan ja pitäisi käyttää luonnollisen kotikosmetiikan valmistukseen, joka parantaa merkittävästi ihon kuntoa.

Tätä tarkoitusta varten kurkun kuori tulisi murskata tehosekoittimessa homogeeniseksi massaksi.Sitten sekoitetaan se smetanaan tai jogurttiin , lisätään hunajaa ja pari tippaa sopivaa eteeristä öljyä.

Näin saatua naamiota levitetään puhdistetuille kasvoille 15 minuutiksi ja sitten pestään pois lämpimällä vedellä.Tämän hoidon toistaminen kahdesti viikossa nuorentaa ja parantaa ihoa näkyvästi.

Kurkkukuori on siis arvokas luonnontuote, jota ei koskaan pidä heittää pois.Käyttämällä sitä oikein voit luoda tehokkaita kauneustuotteita suoraan kotikeittiössäsi.