KotiKodin kukoistusMiksi kurkun kuorta ei kannata heittää pois: käytä sitä kosmeettisiin tarkoituksiin

Miksi kurkun kuorta ei kannata heittää pois: käytä sitä kosmeettisiin tarkoituksiin

Monet ihmiset ovat tottuneet leikkaamaan kurkkujen kuoren pois ja heittämään sen pois ennen käyttöä, koska pitävät sitä kovana ja syömäkelvottomana.Tämä on kuitenkin harhaluulo, sillä kurkun kuorella on ainutlaatuisia terveyshyötyjä, joista kaikki eivät ole tietoisia.

Kokeneet kotiäidit ovat jo pitkään arvostaneet kurkun kuoren potentiaalia, koska se sisältää koko vitamiinien, kivennäisaineiden ja muiden arvokkaiden ravintoaineiden kokonaisuuden.Siksi kuorta voidaan ja pitäisi käyttää luonnollisen kotikosmetiikan valmistukseen, joka parantaa merkittävästi ihon kuntoa.

Tätä tarkoitusta varten kurkun kuori tulisi murskata tehosekoittimessa homogeeniseksi massaksi.Sitten sekoitetaan se smetanaan tai jogurttiin , lisätään hunajaa ja pari tippaa sopivaa eteeristä öljyä.

Näin saatua naamiota levitetään puhdistetuille kasvoille 15 minuutiksi ja sitten pestään pois lämpimällä vedellä.Tämän hoidon toistaminen kahdesti viikossa nuorentaa ja parantaa ihoa näkyvästi.

Kurkkukuori on siis arvokas luonnontuote, jota ei koskaan pidä heittää pois.Käyttämällä sitä oikein voit luoda tehokkaita kauneustuotteita suoraan kotikeittiössäsi.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Kylläpä mielenkiintoinen artikkeli! En olisi ikinä uskonut, että kurkun kuorella on niin paljon hyötyjä. Täytyy kokeilla tuota kotikosmetiikan reseptiä, ehkäpä ihoni kiittää. Kiitos vinkistä!

  2. Kyllä, olen täysin samaa mieltä! Kurkun kuori on todellakin hyödyllinen ainesosa, jota olisi sääli heittää hukkaan. Itse olen kokeillut kotitekoista kurkkukuorinaamiota ja huomannut selvän eron ihoni kunnossa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

  3. Mielestäni kurkun kuorta ei todellakaan kannata heittää pois, sillä se sisältää arvokkaita ravintoaineita ja vitamiineja. Olen itse kokeillut kotona tehdä kurkunkuorinaamiota, ja iho on todella kiittänyt. Suosittelen kaikkia kokeilemaan tätä luonnollista kauneudenhoitomenetelmää!

    • Kyllä, kurkun kuori on erinomainen ainesosa kauneudenhoitotuotteiden valmistuksessa! Sen vitamiinit ja ravintoaineet tekevät siitä loistavan lisän ihonhoitoon. Suosittelen kokeilemaan ja näet varmasti positiivisia tuloksia!

  4. Kiitos mielenkiintoisesta artikkelista! Olen itse pitkään hyödyntänyt kurkun kuorta luonnollisessa kauneudenhoidossani ja voin todella todistaa sen tehon. On hienoa nähdä, että tämä tieto leviää ja yhä useammat oppivat hyödyntämään tätä arvokasta luonnonantia. Jatkakaa samalla linjalla!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten