KotiKotitalousvinkitMiksi kokeneet kotiäidit suosivat tervasaippuaa: 5 välttämätöntä kotitaloustapausta

Miksi kokeneet kotiäidit suosivat tervasaippuaa: 5 välttämätöntä kotitaloustapausta

Tervasaippua on monille tuttu ja sitä pidetään oikeutetusti kansanlääkkeenä erilaisten kotitalousongelmien ratkaisemiseksi.Kaikki eivät kuitenkaan ymmärrä, kuinka ainutlaatuisia ja monipuolisia sen mahdollisuudet ovat.Tässä artikkelissa kerromme tervan hämmästyttävistä ominaisuuksista ja esittelemme lukijoille 5 omaperäistä tapaa käyttää tervasaippuaa.

Nämä yksinkertaiset mutta tehokkaat vinkit ovat hyödyllisiä kaikille ja auttavat sinua säästämään rahaa kotitalouskemikaaleissa ja lääkkeissä.Tässä siis, miten muuten voit käyttää tätä alkeelliselta vaikuttavaa korjaustoimenpidettä!

Ensinnäkin tervasaippua on hyödyllinen hiusten pesuun shampoo hilseen ja hiusten kiiltoon.

Toiseksi tervasaippua on hyödyllistä säännölliseen huonekasvien hoitoon.Valmista liuos 1 tl nestemäistä tervasaippuaa ja 500 ml vettä.Lisää se ruiskuun ja käsittele lehdet.

Kolmanneksi, se on hyvä luonnollinen käsihoidon antiseptinen geelien sijaan.Se tappaa bakteerit ja virukset.

Neljänneksi sitä voidaan käyttää hyönteisten puremien, pienten halkeamien ja naarmujen voiteluun iholla.Terva nopeuttaa paranemista ja lievittää kutinaa.

Viidenneksi, monet kotiäidit käyttävät tervasaippuaa liottamaan tavaroita ennen pesua.Terva auttaa pääsemään eroon sitkeistä hikituoksuista ja tahroista.

Kuten huomaat, pennosilla saa erittäin hyödyllisen ja monipuolisen tuotteen, joka on kätevä arjessa ja säästää rahaa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten