KotiKodin kukoistusMiksi kokeneet kotiäidit lisäävät mangaania pesun yhteydessä: tehokas ratkaisu

Miksi kokeneet kotiäidit lisäävät mangaania pesun yhteydessä: tehokas ratkaisu

Kaikki kokeneetkaan kotiäidit eivät tiedä hämmästyttävää temppua, jossa mangaania käytetään tahrojen poistamiseen värillisistä ja valkoisista kankaista.Tärkeää on se, että tarvitset luonnonmateriaaleista valmistettuja tavaroita.

Liikuta ensin likaiset alueet ja käsittele ne sitten pyykkisaippualla.Liuota sitten muutama kaliumpermanganaattikide yhteen lasilliseen vettä, jotta saat vaaleanpunaisen liuoksen.

Kaada kiehuvaa vettä altaaseen ja lisää siihen aiemmin valmistettu liuos – esimerkiksi 5 keittiöpyyhkeeseen tarvitaan kaksi litraa vettä ja yksi kupillinen liuosta.

Upota liotettu esine tähän altaaseen ja peitä se ruokakalvolla.

Voit ottaa vaatteet pois aikaisintaan 4 tunnin kuluttua, mutta on suotavaa jättää ne yön yli.Sen jälkeen väännä liina pois ja huuhtele hyvin.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

    • Kyllä, tämä on erittäin tehokas ratkaisu tahrojen poistamiseen kankaista. Kokeneet kotiäidit ovat käyttäneet tätä temppua jo pitkään ja monet vannovat sen nimeen. Ole kuitenkin varovainen: muista aina noudattaa oikeita ohjeita ja varotoimenpiteitä käytettäessä kaliumpermanganaattia, jotta vältyt vahingoilta. Onnea puhtaiden tekstiilien saamiseen!

    • Kokeneet kotiäidit lisäävät mangaania pesun yhteydessä sen tehokkuuden vuoksi. Se on osoittautunut erinomaiseksi ratkaisuksi tahrojen poistamisessa erityisesti värillisistä ja valkoisista kankaista. On kuitenkin hyvä muistaa, että muitakin vaihtoehtoja on olemassa riippuen tahrojen laadusta ja kankaasta.

  1. Miksi kokeneet kotiäidit eivät ole tietoisia tästä mangaanin käytöstä pesun yhteydessä? Toimiiko tämä todella tehokkaasti tahrojen poistamisessa?

    • Kiitos kommentistasi, Liisa67! Todellakin, moni kokenut kotiäiti ei ole vieläkään saanut tietoa tästä kätevästä nikistä, joka todella toimii erinomaisesti tahrojen poistamisessa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä uutta tapaa, saatat yllättyä sen tehokkuudesta!

  2. Käyttämällä mangaaniliuosta pesussa kokeneet kotiäidit voivat tehokkaasti poistaa tahroja erilaisista kankaista. Tämä niksi on erityisen hyödyllinen, kun pyykkiin tarvitaan luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita. Kannattaa antaa liuoksen vaikuttaa riittävän kauan, jotta tahrat varmasti irtoavat. Olen itse kokeillut tätä menetelmää ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten