KotiKodin kukoistusMiksi kokeneet kotiäidit lisäävät mangaania pesun yhteydessä: tehokas ratkaisu

Miksi kokeneet kotiäidit lisäävät mangaania pesun yhteydessä: tehokas ratkaisu

Kaikki kokeneetkaan kotiäidit eivät tiedä hämmästyttävää temppua, jossa mangaania käytetään tahrojen poistamiseen värillisistä ja valkoisista kankaista.Tärkeää on se, että tarvitset luonnonmateriaaleista valmistettuja tavaroita.

Liikuta ensin likaiset alueet ja käsittele ne sitten pyykkisaippualla.Liuota sitten muutama kaliumpermanganaattikide yhteen lasilliseen vettä, jotta saat vaaleanpunaisen liuoksen.

Kaada kiehuvaa vettä altaaseen ja lisää siihen aiemmin valmistettu liuos – esimerkiksi 5 keittiöpyyhkeeseen tarvitaan kaksi litraa vettä ja yksi kupillinen liuosta.

Upota liotettu esine tähän altaaseen ja peitä se ruokakalvolla.

Voit ottaa vaatteet pois aikaisintaan 4 tunnin kuluttua, mutta on suotavaa jättää ne yön yli.Sen jälkeen väännä liina pois ja huuhtele hyvin.