KotiKotitalousvinkitMiksi kokeneet kotiäidit lisäävät laakerinlehtiä pesun yhteydessä: muista tämä temppu

Miksi kokeneet kotiäidit lisäävät laakerinlehtiä pesun yhteydessä: muista tämä temppu

Monet kotiäidit pyrkiessään täydellisen puhtaaseen ja raikkaaseen pyykkiin turvautuvat aggressiivisten kemikaalien käyttöön.On kuitenkin olemassa luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto, jonka avulla saavutat erinomaisia tuloksia vahingoittamatta terveyttäsi tai ympäristöä.

Puhumme tavallisesta laakerinlehdestä, josta voi tulla välttämätön avustaja pesuprosessissa.Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta se tekee pyykistä pehmeää, tuoksuvaa ja pitää värit kirkkaina.Tässä on muutamia yksinkertaisia tapoja käyttää laakerinlehteä pyykinpesussa.

Ensinnäkin laita 5-6 laakerinlehteä erityiseen pyykkipussiin.Lataa pyykki pesukoneeseen, aseta laakerinlehtipussi rumpuun ja käynnistä tavallinen pesuohjelma.Pyykistäsi tulee hennon tuoksuista ja pehmeämmän tuntuista.

Toiseksi voit liottaa pyykkiä laakerinlehtiuutteessa ennen pesua.Tätä varten valmistetaan liuos, jossa on 10-15 lehteä litraa vettä kohti.Anna sen jäähtyä ja liota pyykkiä siinä 20-30 minuuttia.Tämän jälkeen pese tavalliseen tapaan ja kuivaa pyykki ulkoilmassa.Tämä menetelmä sopii erityisesti värillisille ja tummille kankaille.

Kolmanneksi, käytä laakerinlehtiuutetta erityisen likaantuneiden esineiden käsinpesuun tai liottamiseen.Sen antibakteeriset ominaisuudet auttavat jopa itsepäisiin tahroihin.

Neljänneksi , lisää muutama laakerinlehti pesukoneeseen, kun peset vuodevaatteita.Tämä antaa lakanoillesi ja tyynyliinoillesi hennon tuoksun ja raikkauden.

Viidenneksi , älä unohda vaihtaa laakerinlehtiä pyykkipussissasi säännöllisesti, jotta ne säilyttävät hyödylliset ominaisuutensa.

Laakerinlehti on yksinkertainen, edullinen ja turvallinen pyykinhoitotuote.Käyttämällä sitä pyykissäsi voit saavuttaa hämmästyttävän pehmeyden, raikkauden ja värien kirkkauden ilman voimakkaita kemikaaleja.Kokeile tätä luonnollista menetelmää, ja pyykkisi ilahduttaa sinua täydellisellä ulkonäöllään ja tuoksullaan.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten