Home Mielenkiintoinen Miksi kokeneet kotiäidit lisäävät jauhelihan joukkoon hieman kiehuvaa vettä: näin leikkeleistä tulee...

Miksi kokeneet kotiäidit lisäävät jauhelihan joukkoon hieman kiehuvaa vettä: näin leikkeleistä tulee hyviä

2

Maukkaiden ja mehukkaiden leikkeleiden valmistaminen on todellinen taito jokaiselle emännälle.Lopputulos riippuu raaka-aineiden oikeasta valinnasta ja tekniikan noudattamisesta.

Monet kokit väittävät, että täydellisten leikkeleiden salaisuus piilee siinä, että jauhelihaan lisätään pieni määrä kiehuvaa vettä.Tämä yksinkertainen temppu antaa ruokalajille täydellisen koostumuksen, mehukkuuden ja kuohkeuden, mikä tekee leikkeleistä todella virheettömiä.

Ohjeet mehukkaiden leikkeleiden valmistamiseen kiehuvalla vedellä:.

VAIHE 1: valmistele kaikki jauhelihan tarvittavat ainekset: lihakomponentti (naudanliha, sianliha tai niiden yhdistelmä), vihannekset (sipulit, porkkanat), leipä tai korppujauho, mausteet ja mausteita maun mukaan.

Silppua liha ja vihannekset ja lisää ne suureen kulhoon.Lisää korppujauhot tai hienonnettu leipä ja mausteet.

Kiehauta pieni määrä vettä ja lisää sen ollessa kuumaa 2-3 ruokalusikallista lihaseokseen.Sekoita jauhelihaa varovasti, jotta ainekset jakautuvat tasaisesti.

VAIHE 4: Anna jauhelihan seistä hetken aikaa, jotta leipä tai korppujauhot imevät kosteutta ja sitovat seoksen. 5-10 minuutin kuluttua voit aloittaa leikkeleiden muotoilun.

VAIHE 5: Muotoile valmiista jauhelihasta halutun kokoisia patteja ja paista ne kuumalla pannulla, jossa on vähän öljyä, kunnes ne ovat kullanruskeita.

VAIHE 6: Voit halutessasi paistaa leikkeleet uunissa 180-200°C:n lämpötilassa, kunnes ne ovat täysin kypsiä, niin että ne ovat sisältä paistettuja.

Kiehuvan veden lisääminen jauhelihan joukkoon leikkeleitä varten – yksinkertainen mutta tehokas tapa antaa ruokalajille erinomaista mehukkuutta, mureutta ja pörröisyyttä.Tämän yksinkertaisen tempun ansiosta leikkeleistä tulee todellinen kulinaarinen mestariteos, josta on vaikea irrottautua.Älä unohda mausteita ja mausteita, jotka korostavat lihapohjan makua, ja nauti täydellisesti kypsennettyjen leikkeleiden taivaallisesta mausta!

- Mainos -

2 COMMENTS

  1. Kokemuksesta voin sanoa, että lisäämällä hieman kiehuvaa vettä jauhelihan joukkoon todella saa aikaan mahtavan mehukkaat ja herkulliset leikkeleet. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä niksiä!

  2. Kokeneet kotiäidit lisäävät jauhelihan joukkoon hieman kiehuvaa vettä, jotta leikkeleistä tulee mehukkaita ja herkullisia. Itse olen tehnyt tätä jo vuosia, ja lopputulos on aina ollut täydellinen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version