KotiKotitalousvinkitMiksi kokeneet kotiäidit laittavat saippuaa takin taskuun: vaatteet kestävät kauemmin

Miksi kokeneet kotiäidit laittavat saippuaa takin taskuun: vaatteet kestävät kauemmin

Valitettavasti kaikki emännät eivät vaivaudu puhdistamaan ja elvyttämään vanhoja vaatteita.Sen sijaan he heittävät ne mieluummin pois ja ostavat uudet.Tätä käytäntöä voidaan kuitenkin tuskin pitää taloudellisena ja järkevänä.

On paljon tehokkaampaa varustautua hyödyllisillä elämää parantavilla ja esittelykelpoisilla muotoilutempuilla, joilla saat unohtuneet tavarat näyttämään edustavammilta ja kestämään pidempään.

Koitten ilmestymisen välttämiseksi ilman, että kalliit takit, takit, villapaidat ja muut vaatteet menevät pilalle, on olemassa ikivanha menetelmä, jossa taskuihin laitetaan pyykkisaippuan palasia.Tämä estää tehokkaasti tuholaisia vahingoittamatta kangasta.

Miksi se toimii. Ensinnäkin koiperhoset eivät pidä saippuan hajusta. Toiseksi saippua imee itseensä kosteutta ja pitää taskujen ja taitosten sisäpuolen kuivana, jolloin ympäristö ei sovellu tuholaisten lisääntymiselle.

Et tietenkään voi tyytyä pelkästään tähän toimenpiteeseen. Jotta tavarasi pysyisivät täydellisessä kunnossa mahdollisimman pitkään, on tärkeää:.

 • Tuuleta ja puhdista vaatekaapit, henkarit ja lipastot säännöllisesti.Näin estät kosteuden ja homeen muodostumisen.
 • Ota määräajoin tavaroita vaatekaapin kaukaisimmista nurkista ja ripusta ne ulos raittiiseen ilmaan.
 • Korjaa vaatteet ajoissa ja estä pieniä vaurioita kärjistymästä suuriksi vaurioiksi.
 • Jos koirien jälkiä löytyy, käsittele tavarat erikoisvälineillä sekä höyryllä tai pakkasella.
 • Käytä luonnonkankaita, jotka ovat vähemmän alttiita haitallisille vaikutuksille.
 • Säilytä kesävaatteet erillään talvivaatteista ja vältä äärimmäisiä lämpötiloja.
 • Noudattamalla näitä yksinkertaisia sääntöjä ja laittamalla säännöllisesti pyykkisaippuaa ripustettavien vaatteiden taskuihin voit pidentää niiden käyttöikää huomattavasti.Huolellisuus ja valppaus – se auttaa sinua välttämään ikäviä ongelmia koi vaurioituneiden vaatteiden muodossa!

  Quelle: pogovorim.by

  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
  RELATED ARTICLES

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  - Advertisment -

  Am beliebtesten