KotiKodin kukoistusMiksi kokeneet kotiäidit kaatavat suolaa vessanpönttöön: tehokas kotitalouden lifehack

Miksi kokeneet kotiäidit kaatavat suolaa vessanpönttöön: tehokas kotitalouden lifehack

Puhtauden ja hygienian ylläpitäminen kylpyhuoneessa ja keittiössä on tärkeä tehtävä jokaiselle kodinomistajalle.Usein tähän tarkoitukseen käytetään erityisiä puhdistusaineita, mutta on olemassa myös edullisempia ja taloudellisempia tapoja, kuten suolan käyttö.

Tämä yksinkertainen ja mutkaton ainesosa voi olla loistava apu torjuttaessa tukoksia, hajuja ja likaa lavuaareissa ja vessoissa.

Ensinnäkin suolan kaatamista lavuaareihin ja vessoihin suositellaan pienten tukosten ja pahojen hajujen poistamiseen sekä ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä viemäreiden ja putkien puhdistamiseen.Suolalla on hankaavia ja desinfioivia ominaisuuksia, mikä tekee siitä tehokkaan puhdistusaineen.

Toiseksi, pesualtaan käsittelemiseksi kaada kupillinen suolaa viemäriin ja kaada sitten puoli litraa kuumaa vettä päälle (ei yli 65°C).Odota 20-30 minuuttia ja juoksuta kuuma vesi viemärin läpi.

Kolmanneksi on suositeltavaa kaataa kaksi kuppia suolaa ja kaataa yksi litra lämmintä vettä (ei kuumaa tai kiehuvaa vettä, maksimilämpötila – 40-45°C) wc-astian hoitoon.On tärkeää, että ei käytetä liian kuumaa vettä, sillä se voi vahingoittaa WC-astiaa tai muoviputkia.

Neljänneksi, jos lavuaarissa tapahtuu pieni tukos, voit käyttää suolaa yhdistettynä ruokasoodaan ja etikkaan.Tätä varten sekoita yksi kupillinen suolaa ja yksi kupillinen ruokasoodaa, kaada se viemäriin, lisää kolme ruokalusikallista etikkaa ja jätä se kahdeksi tunniksi.Tämän ajan jälkeen juoksuta kuuma vesi viemärin läpi.

Näitä yksinkertaisia ohjeita noudattamalla voit pitää kylpyhuoneesi ja keittiösi puhtaana ja hygieenisenä käyttämällä edullisia ja turvallisia ainesosia.Säännöllinen suolan käyttö auttaa ehkäisemään tukoksia ja hajuja sekä pidentämään LVI-kalusteidesi käyttöikää.Tästä edullisesta ja ympäristöystävällisestä vaihtoehdosta kemikaaleille tulee uskollinen kotitalouden apulaisesi.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten