Home Keittiön niksit Miksi kokeneet emännät jäädyttävät sitruunoita: tiedä näistä 3 välttämättömästä tilanteesta

Miksi kokeneet emännät jäädyttävät sitruunoita: tiedä näistä 3 välttämättömästä tilanteesta

5

Kaikki kokeneet emännät tietävät salaisuuden, miten varastoida hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita talvikaudeksi – he pakastavat sitruunoita kiloittain.Aluksi tämä saattaa tuntua oudolta, mutta siihen on tiettyjä syitä.

Ensinnäkin, kun sitruunat pakastetaan, niiden säilyvyysaika pitenee järkevästi, jolloin niitä voi syödä talven lisäksi myös keväällä.

Toiseksi pakastusprosessi auttaa lisäämään hyödyllisten hivenaineiden pitoisuutta sitrushedelmissä, mikä tekee niistä entistäkin arvokkaamman vitamiinien lähteen.

Kolmanneksi, kun sinulla on käsilläsi pakastettuja sitruunaviipaleita, voit aina nopeasti lisätä niitä teehen , käyttää niitä kanaa tai muita ruokia valmistettaessa ja antaa niille tuoretta sitrushedelmien makua ja aromia.

Sitruunoiden pakastaminen on yksinkertaista – viipaloi sitruuna puolirenkaiksi, aseta leivinpaperille tai leivinpaperille ja laita sitten pakastimeen.Voila – ja sinulla on vitamiinivarasto talven varalle!

Nyt tiedät, että sitruunoiden jäädyttäminen on yksinkertainen, nopea ja uskomattoman hyödyllinen ratkaisu, jonka avulla voit paitsi monipuolistaa ruokalistasi talvi-iltoina, myös antaa kehollesi arvokkaita mikroelementtejä kausittaisen avitaminoosin aikana.

Quelle: pogovorim.by

- Mainos -

5 COMMENTS

  1. Kiitos paljon tästä vinkistä! En ollut aiemmin ajatellut sitruunoiden pakastamista, mutta nyt tämä kuulostaa loistavalta idealta. Aion ehdottomasti kokeilla tätä ja hyödyntää sitruunoita myös talven yli. Lisäät aivan oikein, että tämä voi auttaa monipuolistamaan ruokavaliota ja varmistamaan tarvittavien vitamiinien saannin kausittain. Kiitos! 🙂

    • Ehdottomasti! Pakastetut sitruunat säilyttävät vitamiineja ja kivennäisaineita paljon paremmin kuin tuoreet sitruunat. Lisäksi pakastaminen tekee niistä kätevästi aina saatavilla olevan lisän ruokiin ja juomiin. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä käytännöllistä tapaa varastoida sitruunoita talvea varten!

  2. Kiitos paljon hyödyllisestä vinkistä! En ole koskaan ajatellut sitruunoiden pakastamista näin. Täytyy ehdottomasti kokeilla tätä talven varalle. Aina oppii uutta, vaikka olisi kokenut emäntä jo.

  3. Kiitos artikkelista! Itse olen kokenut emäntä ja voin vahvistaa, että sitruunoiden jäädyttäminen on todellakin kätevä tapa säilöä niiden vitamiineja pitkäksi aikaa. Lisäksi pakastetut sitruunaviipaleet ovat käteviä lisukkeita moniin ruokiin ja juomiin talviaikaan. Suosittelen kokeilemaan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version