KotiKeittiön niksitMiksi kokeneet emännät jäädyttävät sitruunoita: tiedä näistä 3 välttämättömästä tilanteesta

Miksi kokeneet emännät jäädyttävät sitruunoita: tiedä näistä 3 välttämättömästä tilanteesta

Kaikki kokeneet emännät tietävät salaisuuden, miten varastoida hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita talvikaudeksi – he pakastavat sitruunoita kiloittain.Aluksi tämä saattaa tuntua oudolta, mutta siihen on tiettyjä syitä.

Ensinnäkin, kun sitruunat pakastetaan, niiden säilyvyysaika pitenee järkevästi, jolloin niitä voi syödä talven lisäksi myös keväällä.

Toiseksi pakastusprosessi auttaa lisäämään hyödyllisten hivenaineiden pitoisuutta sitrushedelmissä, mikä tekee niistä entistäkin arvokkaamman vitamiinien lähteen.

Kolmanneksi, kun sinulla on käsilläsi pakastettuja sitruunaviipaleita, voit aina nopeasti lisätä niitä teehen , käyttää niitä kanaa tai muita ruokia valmistettaessa ja antaa niille tuoretta sitrushedelmien makua ja aromia.

Sitruunoiden pakastaminen on yksinkertaista – viipaloi sitruuna puolirenkaiksi, aseta leivinpaperille tai leivinpaperille ja laita sitten pakastimeen.Voila – ja sinulla on vitamiinivarasto talven varalle!

Nyt tiedät, että sitruunoiden jäädyttäminen on yksinkertainen, nopea ja uskomattoman hyödyllinen ratkaisu, jonka avulla voit paitsi monipuolistaa ruokalistasi talvi-iltoina, myös antaa kehollesi arvokkaita mikroelementtejä kausittaisen avitaminoosin aikana.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten