KotiKäyttötarkoituksetMiksi kokeneet emännät eivät heitä pois munakartonkipakkauksia: 6 tarpeellista käyttötarkoitusta

Miksi kokeneet emännät eivät heitä pois munakartonkipakkauksia: 6 tarpeellista käyttötarkoitusta

On hassua, mutta tavallisimmatkin asiat, jotka olemme tottuneet heittämään pois, voivat löytää toisen käyttökohteen ja tulla hyödyllisiksi kotitaloudessa.Yksi tällainen jokapäiväinen esine on munakartongit.

Älä kiirehdi lähettämään sitä roskiin, koska sille voi löytää paljon mielenkiintoisia ja käytännöllisiä käyttötapoja.Tässä julkaisussa tarkastelemme 6 omaperäistä ideaa, joiden avulla saat kaiken irti tutusta munakartongista.

Ensinnäkin pahvialtaista saa loistavan paletin värien sekoittamiseen , erityisesti pienille taiteilijoille.Syvät kennot estävät värejä valumasta ulos.

Toiseksi, munakartonkipakkaus voi toimia kätevänä taimiastiana.Käytä lisäksi munankuoria maaperän lannoitteena; sen korkea kalsiumpitoisuus edistää taimien kasvua.

Kolmanneksi pahvialustoista saa nätin lampunvarjostimen lampulle tai valaisimelle.Maalaa kennot lempivärilläsi ja liitä ne yhteen ympyrän muotoon.

Neljänneksi, jos kannettavasi alkaa ylikuumentua, aseta se munakartongin päälle.Ulosleikatut kennot mahdollistavat paremman ilmankierron ja auttavat jäähdyttämään vekottimen.

Viidenneksi pahvilaatikosta tulee kompakti järjestäjä hauraille joululeluille ja koristeille , joka suojaa niitä vaurioilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

Kuudenneksi, pahviset lokerot ovat loistavia pienten tarvikkeiden , kuten ompelutarvikkeiden, säilytykseen.Täydennä pakettia kannen sisäpuolella olevalla neulatyynyllä.

Kuten näet, yksinkertaisesta munakartongista voi olla hyötyä moniin eri tarkoituksiin – kodikkaan valaistuksen luomisesta työtilan järjestämiseen.Pienellä luovuudella tämä edullinen materiaali saa aivan uuden elämän kodissasi.Kokeile näitä ideoita, tee kokeiluja ja tee kodistasi toimivampi ja värikkäämpi tavallisella munakartongilla.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. On kyllä totta, että monesti arkipäiväiset esineet voivat löytää uuden elämän erilaisissa käyttötarkoituksissa kotona. Munakartongit ovat todellakin monipuolisia ja niille löytyy yllättäviä käyttötarkoituksia. Itse olen käyttänyt niitä esimerkiksi myös pienten kasvien istutusastioina ja järjestelijöinä erilaisille pienille tavaroille. Kierrätys ja uusiokäyttö ovat tärkeitä arvoja nykypäivänä!

    • Kyllä, todellakin! Munakartonkipakkauksilla on yllättävän monipuolisia käyttötarkoituksia kotona. Voit luoda niistä lampunvarjostimia, taimiastioita, järjestäjiä ja paljon muuta. Kokeneet emännät tietävät, ettei hyödyllisten asioiden heittäminen roskiin ole järkevää!

  2. On hassua, mutta tavallisimmatkin asiat, jotka olemme tottuneet heittämään pois, voivat löytää toisen käyttökohteen ja tulla hyödyllisiksi kotitaloudessa. Yksi tällainen jokapäiväinen esine on munakartongit. Älä kiirehdi lähettämään sitä roskiin, koska sille voi löytää paljon mielenkiintoisia ja käytännöllisiä käyttötapoja. Tässä julkaisussa tarkastelemme 6 omaperäistä ideaa, joiden avulla saat kaiken irti tutusta munakartongista. Ensinnäkin pahvialtaista saa loistavan paletin värien sekoittamiseen, erityisesti pienille taiteilijoille. Syvät kennot estävät värejä valumasta ulos. Toiseksi, munakartonkipakkaus voi toimia kätevänä taimiastiana. Käytä lisäksi munankuoria maaperän lannoitteena; sen korkea kalsiumpitoisuus edistää taimien kasvua. Kolmanneksi pahvialustoista saa nätin lampunvarjostimen lampulle tai valaisimelle. Maalaa kennot lempivärilläsi ja liitä ne yhteen ympyrän muotoon. Neljänneksi, jos kannettavasi alkaa ylikuumentua, aseta se munakartongin päälle. Ulosleikatut kennot mahdollistavat paremman ilmankierron ja auttavat jäähdyttämään vekottimen. Viidenneksi pahvilaatikosta tulee kompakti järjestäjä hauraille joululeluille ja koristeille, joka suojaa niitä vaurioilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Kuudenneksi, pahviset lokerot ovat loistavia pienten tarvikkeiden, kuten ompelutarvikkeiden, säilytykseen. Täydennä pakettia kannen sisäpuolella olevalla neulatyynyllä. Kuten näet, yksinkertaisesta munakartongista voi olla hyötyä moniin eri tarkoituksiin kodikkaan valai

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten