KotiKotitalousvinkitMiksi fiksut emännät eivät heitä vanhoja tyynyjä pois: 8 tehokasta tapaa käyttää...

Miksi fiksut emännät eivät heitä vanhoja tyynyjä pois: 8 tehokasta tapaa käyttää niitä kotona

Vanhoista, kuluneista tyynyistä tulee usein turhaa roinaa, jonka heittelemme häikäilemättä pois.Nämä näennäisen hyödyttömät esineet voivat kuitenkin saada toisen tuulahduksen ja olla todella hyödyksi kotitaloudessa.

Tässä julkaisussa paljastamme kahdeksan luovaa tapaa käyttää kodin tarpeettomia tyynyjä ja niiden osia.Siivousrätteistä eristysmateriaaleihin, nämä lifehackit auttavat sinua säästämään rahaa ja löytämään käyttöä sille, mitä ennen pidettiin roskana.Oletko valmis löytämään uusia mahdollisuuksia vanhoille tavaroille?

Ensinnäkin, älä kiirehdi heittämään pois vanhojen tyynyjen höyheniä ja untuvaa.Niistä tulee erinomaisia kompostikuopan täyttöaineita , jotka rikastuttavat maaperää luonnollisilla ravinteilla kasvimaasi kasvien kasvua varten.

Toiseksi, jos huomaat, että kaksi tyynyä on hajonnut kerralla, älä kiirehdi heittämään niiden sisältöä pois. Yhdistä täyte yhdeksi tyynyksi ja päivitä sen päällystä halutessasi.Näin säästät rahaa ja pidennät tuotteen käyttöikää.

Kolmanneksi, kun siirrät tai kuljetat huonekaluja, käytä vanhoja tyynyjä ja niiden kangasta suojaamaan esineitä vaurioilta.Aseta ne vain esineiden väliin, eikä naarmuja tule!

Neljänneksi, tyynyn täyteaine voi olla ihanteellinen iskunvaimennusmateriaali hauraita tavaroita kuljetettaessa.Täytä sillä särkyvien esineiden ympärillä oleva tila, ja ne saavuttavat vastaanottajan turvallisesti.

Viidenneksi, älä heitä vanhojen tyynyjen kangasta pois – leikkaa siitä rättejä, joista on hyötyä siivouksessa talossa.Näin säästät rahaa erikoisliinojen ostamiselta.

Kuudenneksi, vanha tyyny voi olla erinomainen polvisuoja työskenneltäessä puutarhassa tai kasvimaalla.Aseta se yksinkertaisesti polviesi alle, kun kitket tai istutat.

Seitsemänneksi, jos kodissasi on takka tai liesi, tyyny auttaa estämään savupiipusta tulevan vedon.Tulppaa sen aukko tiiviisti, kun uuni ei ole käynnissä – lämpö pysyy sisällä.

Kahdeksanneksi, lämmön pitämiseksi sisätiloissa voidaan käyttää vanhaa tyynyä eristämään ullakko tai talon muita huonosti eristettyjä alueita.Täyteaine ei päästä kylmää sisälle.

Kuten näet, vanhoja, kuluneita tyynyjä ei tarvitse lähettää kaatopaikalle.Pienellä mielikuvituksella voit löytää niille arvokkaan käyttötarkoituksen kotitaloudessa ja säästää paljon rahaa.Käytä esiteltyjä flyhackeja, ja tarpeettomat tavarat löytävät uuden elämän ja auttavat ratkaisemaan kotitalouden ongelmia!