KotiKodin kukoistusMihin ei kannata laittaa kukkamaljakkoa: kukkakauppias nimesi yhden vaarallisen paikan kasveille

Mihin ei kannata laittaa kukkamaljakkoa: kukkakauppias nimesi yhden vaarallisen paikan kasveille

Me kaikki kohtaamme joskus ongelman kukkakimppujen nopeasta kuihtumisesta.Monet tekijät vaikuttavat niiden pitkäikäisyyteen: lämpötilan vaihtelut, asianmukaisen hoidon puute ja muut.Onneksi on olemassa pari ratkaisua, joiden avulla kukkakimppu kestää paljon tavallista kauemmin.

Ensinnäkin, heti kun olet saanut kukkakimpun laita se kylmään veteen.Tämä auttaa varret suoristumaan ja ottamaan sisäänsä tarvittavan kosteuden.

Toiseksi, vaihda säännöllisesti (kerran päivässä) maljakon vesi raikkaaseen veteen.Pysähtynyt neste menettää ravitsevat ominaisuutensa.

Kolmanneksi karsitaan varret päivittäin poistamalla noin 2-3 senttimetriä.Tarkoituksena on, että kasvi voi paremmin imeä ravinteita ja vettä.

Näillä kolmella yksinkertaisella ohjeella ja poistamalla kimpun pakkaukset alusta alkaen, varmistat, että se elää mahdollisimman pitkään ja kirkkaasti.

Mihin tuoreiden kukkien maljakko on paras sijoittaa?

On tärkeää valita oikea paikka maljakolle.Kukkia ei ehdottomasti suositella sijoitettavaksi ikkunalaudalle.Siellä ne saavat kaksinkertaisen iskun – alhaalla kuumasta patterista tulevan ilman ja ylhäällä ikkunasta tulevan viileyden.Ihanteellinen vaihtoehto on huoneen keskellä – sohvapöytä tai yöpöytä, jos et ole allerginen.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten