KotiKäyttötarkoituksetLomailusta tulee huoletonta: ota yksi ominaisuus käyttöön Rakuten Viberissä, niin kollegasi eivät...

Lomailusta tulee huoletonta: ota yksi ominaisuus käyttöön Rakuten Viberissä, niin kollegasi eivät näe sinua

Lomalla haluat pitää taukoa työstä ja työkavereista, mutta joskus he eivät anna sinun rentoutua ja lähettävät sinulle jatkuvasti viestejä.Onneksi Rakuten Viberissä on hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit ’piiloutua’ hetkeksi ja viettää lomasi rauhassa.

Jos haluat estää muita käyttäjiä näkemästä, kun olet puhelun aikana tai tietämästä, oletko lukenut heidän viestinsä, ota näkymätön tila käyttöön.Tee tämä menemällä Rakuten Viberin asetuksiin ja avaamalla ’Yksityisyys’ -osio ja valitsemalla sitten ’Yhteydenottojen/viestien tila’ -valikko.Kun yhteystila on pois päältä, keskustelukumppanit eivät näe todellista ’online’-tilaa.Viestin tila -vaihtoehto toimii seuraavasti: kun se on pois käytöstä, se piilottaa luettu-tilan kaikilta yhteystiedoiltasi, mutta jos luettu-tila on käytössä, yhteystietosi näkevät, että viestisi on luettu.On tärkeää muistaa, että tässä tapauksessa et myöskään näe viestiesi luettu-tilaa etkä tiedä, ovatko keskustelukumppanisi lukeneet ne.Jos haluat tällaisen mahdollisuuden, voit liittää maksullisen tilauksen – Viber Plus.Sen avulla käyttäjällä on pääsy erilaisiin vaihtoehtoihin, mukaan lukien ’näkymätön tila’: kyky tarkastella muiden käyttäjien ’online’ ja ’luettu’ -tiloja paljastamatta omaa tilaasi.

Lisäksi jos kanavillesi ja keskusteluihisi on kertynyt paljon viestejä, joihin et tarvitse vastaustasi, Rakuten Viberissä on mahdollisuus yksinkertaisesti merkitä kaikki uudet viestit luetuiksi yhdellä napsautuksella.Voit tehdä tämän napsauttamalla ja pitämällä keskustelut-kuvaketta vasemmassa alakulmassa ja valitsemalla sitten ’merkitse kaikki keskustelut luetuiksi’ -vaihtoehdon.

Tällä yksinkertaisella tavalla Rakuten Viberissä voit ottaa ’aikalisän’ työaiheisiin liittyvästä viestinnästä lomasi aikana etkä häiriinny lomalla olevien kollegoiden viesteistä.Tärkeintä — älä unohda kytkeä statusten näyttämistä takaisin päälle, kun palaat työpaikallesi.