KotiKodin kukoistusLisää lusikallinen sokeria maljakkoon: kukkamyyjien salaisuus kukkakimppujen säilytykseen

Lisää lusikallinen sokeria maljakkoon: kukkamyyjien salaisuus kukkakimppujen säilytykseen

Moni on varmasti kokenut, että kauneimmatkin kukat kuihtuvat nopeasti ja menettävät vetovoimansa.Kasvienhoidon asiantuntijat suosittelevat ripottelemaan säännöllisesti sokeria kukkamaljakkoon.

Sokeri on erittäin hyödyllinen avustaja paitsi ruoanlaitossa myös jokapäiväisessä elämässä.Varsinkin kun on kyse leikkokukkien ja kukkakimppujen pitämisestä tuoreina pidempään.Ja se todella toimii tehokkaasti.

Tosiasia on, että sokeri sisältää runsaasti glukoosia ja muita ravintoaineita.Ne auttavat ylläpitämään leikkokukkien aineenvaihduntaa ja vahvistavat kasvisolujen rakennetta.

Niiden vaikutusten ansiosta kukkakimppu säilyttää ylellisen ulkonäkönsä pidempään, ei kuihtu ja säteilee edelleen miellyttävää tuoksua.

Jos haluat ’ruokkia’ kukkia sokerilla, pudota vain kuutio puhdistettua sokeria tai lusikallinen sokeria veteen.Vaikutus on havaittavissa parissa päivässä – kukat pysyvät kuin vastaleikattuina!

Tämän yksinkertaisen ja edullisen menetelmän avulla voit pidentää huomattavasti minkä tahansa kukkakimpun ’elinikää’.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten