KotiKeittiön niksitLeikkuulauta lakkaa liukumasta: muista 3 helppoa tapaa kiinnittää se pöytään

Leikkuulauta lakkaa liukumasta: muista 3 helppoa tapaa kiinnittää se pöytään

Jokainen kotiäiti tietää, miten tärkeää on, että käsillä on tukeva ja vakaa leikkuulauta, jotta ruoanvalmistus olisi mukavaa.Usein nämä välttämättömät keittiöominaisuudet pyrkivät kuitenkin liukumaan pöydän pinnalla, mikä ei ainoastaan vaikeuta ruoan leikkaamista, vaan aiheuttaa myös tietyn vaaran.

Tämän haitan välttämiseksi on olemassa muutamia yksinkertaisia ja tehokkaita tapoja kiinnittää levy paikalleen.Hyödyntämällä niitä voit työskennellä keittiössä mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti.

Ensinnäkin aseta leikkuulaudan alle kostea pyyhe.Tämä pitää laudan tukevasti paikallaan, kun leikataan vihanneksia, hedelmiä tai lihaa.Käytä tavallista keittiöpyyhettä, sillä paperipyyhe voi kostua ja repeytyä.

Toiseksi voit käyttää silikonista leivinmattoa pyyhkeen sijaan.Aseta se vain levyn alle ja se on täysin vakaa millä tahansa pinnalla.

Kolmanneksi, jos mikään edellä mainituista menetelmistä ei toimi, laita tavallinen paperitavaroiden kuminauha laudan päälle, niin se lakkaa liukumasta millä tahansa pinnalla.

Vakaa ja luotettava leikkuulauta on avain mukavaan ja turvalliseen työskentelyyn keittiössä.Alla olevien vinkkien avulla voit kiinnittää laudan helposti ja vaivattomasti työtasoon.Ei enää hankaluuksia ja huolia vain mukavuutta ja mielenrauhaa herkullisia ruokia valmistettaessa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten