KotiEstilo de vidaLas rosas florecerán de una forma que dejará boquiabiertos a los vecinos:...

Las rosas florecerán de una forma que dejará boquiabiertos a los vecinos: riégalas con esta infusión milagrosa y compruébalo tú mismo

La rosa es una planta bastante quisquillosa.Sin un buen abono no se desarrollará correctamente.

Proporcionar la belleza espinosa abundante floración puede potasio-fósforo infusión.Se debe aplicar en junio.

Para la fertilización tendrá que disolver 10 gramos de superfosfato y sulfato de potasio en 10 litros de agua.La composición resultante se utiliza para el riego.

Según ogorod.ru, en julio se puede hacer ceniza de madera.Para la alimentación de la raíz en 10 litros de agua debe ser diluido con 100 gramos de medios, y para foliar – 200 gramos.Gracias a esta infusión normaliza la acidez del suelo.

Anteriormente se dio a conocer lo que puede y no puede hacer en la dacha del 5 al 8 de junio en el calendario lunar de siembra.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Ruusut kukkivat upealla tavalla ja naapurit jäävät sanattomiksi: kastele ne tällä taianomaisella infuusiolla ja katso itse. Ruusu on melko herkkä kasvi. Ilman hyvää lannoitetta se ei kehity oikein. Tarjoa kyllästynyt piikikäs kaunis kukinta kalium-fosfori infuusion.Täytyy levittää kesäkuussa. Lannoitusta varten 10 grammaa superfosfaattia ja kaliumsulfaattia tulee liuottaa 10 litraan vettä. Saatu seos käytetään kasteluun. Ogorod.ru:n mukaan heinäkuussa voit tehdä puutuhkaa. Juurten ruokintaan 10 litraan vettä on laimennettava 100 grammaa ainetta ja lehtien ruokintaan 200 grammaa. Tämän infuusion avulla maan happamuus normalisoituu. Aiemmin paljastettiin, mitä voi ja mitä ei voi tehdä kesämökissä 5.-8. kesäkuuta kuunviljelykalenterin mukaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten