KotiMielenkiintoinenLakana ei liu'u sohvalta: muista nämä 4 tapaa kiinnittää kangas

Lakana ei liu’u sohvalta: muista nämä 4 tapaa kiinnittää kangas

Levoton uni ja lakanoiden jatkuva putoaminen patjasta on monille tuttu ongelma.Aamulla joudut petaamaan sänkysi uudestaan ja uudestaan, mikä on aikaa vievää ja hankalaa.

On kuitenkin olemassa useita tehokkaita tapoja kiinnittää lakana patjaan niin, että se pysyy aina paikallaan.

4 tapaa kiinnittää lakana:.

Ensinnäkin , yksi yleisimmistä ja kätevimmistä vaihtoehdoista on erikoisniitit tai -kiinnikkeet minisiteiden muodossa.Näiden avulla voit vetää lakanan vastakkaiset kulmat turvallisesti kiinni ja kiinnittää sen patjaan.Näitä klipsejä on saatavana kaikkiin lakanakokoihin singlestä euroon, ja ne voivat olla T-muotoisia tai kaksoispäätyisiä.

Toiseksi , erityinen tarranauha vuodevaatteisiin voi olla hyvä ratkaisu.Tarranauhan toinen osa kiinnitetään lakanaan ja toinen patjaan, ja sitten ne liitetään toisiinsa.Tällä menetelmällä ei saada aikaan sängyn peittämisen vaikutusta, mutta se takaa levollisen unen ilman huolta lakanan liukumisesta pois.

Kolmanneksi voit käyttää lakanan kiinnittämiseen muovikiinnikkeitä , jotka painavat lakanan kiinni patjaan sen ympärysmitalta.On suositeltavaa sijoittaa klipsit tasaisesti patjan kehän ympärille, jotta varmistetaan tukeva pito ja estetään lakanan liukuminen pois.

Neljänneksi, jos sinulla ei ole käsilläsi mitään erityisiä laitteita, voit käyttää nappeja ja silmukoita.Tätä tarkoitusta varten napit on ommeltava lakanan kehälle ja silmukat patjaan.Sitten riittää, että napit pujotetaan silmukoihin, ja lakana kiinnittyy tukevasti.

Niinpä riippumatta siitä, haluatko käyttää erikoislaitteita tai improvisoituja keinoja, on mahdollista kiinnittää lakana patjaan ja poistaa tarve sen jatkuvaan säätämiseen.Noudattamalla jotakin näistä menetelmistä voit nauttia mukavasta ja levollisesta unesta ilman, että sängyn petaaminen aamulla on vaivalloista.