KotiMielenkiintoinenLakana ei liu'u sohvalta: muista nämä 4 tapaa kiinnittää kangas

Lakana ei liu’u sohvalta: muista nämä 4 tapaa kiinnittää kangas

Levoton uni ja lakanoiden jatkuva putoaminen patjasta on monille tuttu ongelma.Aamulla joudut petaamaan sänkysi uudestaan ja uudestaan, mikä on aikaa vievää ja hankalaa.

On kuitenkin olemassa useita tehokkaita tapoja kiinnittää lakana patjaan niin, että se pysyy aina paikallaan.

4 tapaa kiinnittää lakana:.

Ensinnäkin , yksi yleisimmistä ja kätevimmistä vaihtoehdoista on erikoisniitit tai -kiinnikkeet minisiteiden muodossa.Näiden avulla voit vetää lakanan vastakkaiset kulmat turvallisesti kiinni ja kiinnittää sen patjaan.Näitä klipsejä on saatavana kaikkiin lakanakokoihin singlestä euroon, ja ne voivat olla T-muotoisia tai kaksoispäätyisiä.

Toiseksi , erityinen tarranauha vuodevaatteisiin voi olla hyvä ratkaisu.Tarranauhan toinen osa kiinnitetään lakanaan ja toinen patjaan, ja sitten ne liitetään toisiinsa.Tällä menetelmällä ei saada aikaan sängyn peittämisen vaikutusta, mutta se takaa levollisen unen ilman huolta lakanan liukumisesta pois.

Kolmanneksi voit käyttää lakanan kiinnittämiseen muovikiinnikkeitä , jotka painavat lakanan kiinni patjaan sen ympärysmitalta.On suositeltavaa sijoittaa klipsit tasaisesti patjan kehän ympärille, jotta varmistetaan tukeva pito ja estetään lakanan liukuminen pois.

Neljänneksi, jos sinulla ei ole käsilläsi mitään erityisiä laitteita, voit käyttää nappeja ja silmukoita.Tätä tarkoitusta varten napit on ommeltava lakanan kehälle ja silmukat patjaan.Sitten riittää, että napit pujotetaan silmukoihin, ja lakana kiinnittyy tukevasti.

Niinpä riippumatta siitä, haluatko käyttää erikoislaitteita tai improvisoituja keinoja, on mahdollista kiinnittää lakana patjaan ja poistaa tarve sen jatkuvaan säätämiseen.Noudattamalla jotakin näistä menetelmistä voit nauttia mukavasta ja levollisesta unesta ilman, että sängyn petaaminen aamulla on vaivalloista.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

6 KOMMENTIT

    • Itse suosittelisin kokeilemaan tarranauhaa vuodevaatteisiin. Se on erittäin helppo toteuttaa; vain kiinnitä toinen osa lakanaan ja toinen patjaan, ja olet valmis nukkumaan levollisesti ilman lakanan liukumisen huolta!

  1. Lakanan kiinnittäminen patjaan on tärkeä asia, joka helpottaa arkea huomattavasti. Itse suosin tarranauhoja, jotka pitävät lakanan paikoillaan ilman suurempia ponnisteluja. Kiitos vinkistä!

  2. Lakanoiden jatkuva putoaminen patjasta on todellinen murhe. Onneksi löysin ratkaisun tähän ongelmaan erikoisniittien avulla. Ei enää tarvitse herätä keskellä yötä petaamaan sänkyä uudelleen ja uudelleen!

  3. Lakanoiden pysyminen paikallaan on ollut ikuisuuskysymys monille. Itse suosin erikoisniittejä, joilla saa lakanan napakasti kiinni patjaan. Tarranauhat ovat myös kätevä vaihtoehto, vaikka ne eivät tuo niin paljon peiton peittämisen iloa. Muovikiinnikkeet ovat toimineet luotettavasti myös omalla kohdallani. Napit ja silmukat voi olla retro ratkaisu, mutta vielä tänä päivänäkin toimiva tapa pitää lakana paikallaan. Kiitos vinkistä!

  4. Lakana ei liiku sohvalta: muista nämä 4 tapaa kiinnittää kangas. Kiinnostava artikkeli! Itse olen käyttänyt erikoisniittejä lakanan kiinnittämiseen, ja ne ovat todella käteviä. Viimein saa nukuttua levollisesti ilman, että lakana valuu pois patjalta. Suosittelen kokeilemaan myös tarranauhaa ja muovikiinnikkeitä – niilläkin saa hyviä tuloksia.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten