KotiKodin kukoistusLahjat, joita ei pitäisi antaa naisille 8. maaliskuuta, on nimetty

Lahjat, joita ei pitäisi antaa naisille 8. maaliskuuta, on nimetty

Onnistuneen lahjan valitseminen 8. maaliskuuta ei ole helppo tehtävä.Loppujen lopuksi, jos osut väärään paikkaan, on suuri riski paitsi järkyttää naista, myös provosoida koko skandaali.Tämän välttämiseksi asiantuntijat varoittavat: on olemassa tiettyjä epäonnistuneiden lahjojen luokkia, joihin on parempi olla tulematta kilometrin päähän.

Ensinnäkin, kieltäytykää halvoista rihkamoista.Ne joko tuntuvat naisesta liian mauttomilta tai, mikä vielä pahempaa, loukkaavat häntä vihjaamalla, että arvostat ja vaalii rahaa enemmän kuin häntä.

Toiseksi, unohda keittiövälineet tai astiat.’Lahjavihje’, jonka mukaan luulet naisen olevan tavallinen kokki, on suora tie skandaaliin.

Kolmanneksi, ei laihdutustuotteita tai -apuvälineitä.Tämä on naiselle loukkaus hänen ulkonäköään kohtaan.

Neljänneksi, alusvaatteiden tai kosmetiikan valintaan liittyy monia vivahteita.Tässä on suuri vaara ’ampua itseään jalkaan’, jos ei tutki läheisen naisen henkilökohtaisia mieltymyksiä.

Kuten näet, hyvän lahjan valitseminen naiselle 8. maaliskuuta ei ole helppo tehtävä.Mutta on parempi olla varuillaan eikä koskaan antaa lahjoja näistä ’vaarallisista’ luokista.Näin vältät varmasti rakkaasi tai ystäväsi pilaantuneen mielialan juhlapäivänä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten