Home Keittiön niksit Lääkärit ovat nimenneet elintarvikkeita, jotka auttavat laihtumaan

Lääkärit ovat nimenneet elintarvikkeita, jotka auttavat laihtumaan

4

Arvostetussa tieteellisessä lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan oikein valittu ruokavalio auttaa laihtumaan ylipainosta.Tutkijat tulivat tähän johtopäätökseen, kertoi UfacityNewsin verkkolehti 31. tammikuuta.

Tutkimustulosten mukaan painonpudotusta voidaan auttaa elintarvikkeilla, jotka käynnistävät termogeneesin – kalorien polttamisen ja niiden muuttamisen lämmöksi.Tällaisia ruokia ovat mm:

 • chilipaprikat.
 • mustapippuri.
 • inkivääri.
 • kookosmaito.
 • proteiinituotteet.
 • On myös tärkeää juoda runsaasti vettä ja liikkua säännöllisesti, ravitsemusterapeutit sanovat.Heidän mukaansa oikein suunnitellulla ruokavaliolla, joka sisältää termogeenisiä elintarvikkeita, on mahdollista päästä eroon ylipainosta.

  Yleisesti tunnustetaan, että päästäkseen eroon ylipainosta kohdennetusti ja pysyvästi on yhdistettävä kohtuullinen ruokavalio ja jatkuva kehon rasitus, kuten liikunta, kävely tai juoksu.

  Quelle: pogovorim.by

  - Mainos -

  4 COMMENTS

   • Kyllä, chilipaprikoilla ja mustapippurilla on todellakin positiivinen vaikutus aineenvaihduntaan ja ne voivat auttaa polttamaan kaloreita. Niitä kutsutaan termogeenisiksi elintarvikkeiksi, koska ne käynnistävät termogeneesin eli lisäävät kehon lämpötuotantoa, mikä puolestaan auttaa polttamaan enemmän kaloreita. Lisäämällä näitä mausteita ruokavalioon voit tukea painonpudotusta luonnollisesti. On kuitenkin tärkeää muistaa, että ruokavalion ja liikunnan tulisi olla kokonaisuutena tasapainossa saavuttaaksesi parhaat tulokset. Toivottavasti tämä auttoi!

  1. Lääkärit ovat nimenneet elintarvikkeita, jotka auttavat laihtumaan. Olen täysin samaa mieltä tutkimuksen kanssa! Oikein valittu ruokavalio on avain terveelliseen painonpudotukseen. Lisäksi liikunnan merkitystä ei voi korostaa tarpeeksi. Kiitos kiinnostavasta artikkelista!

  2. Lääkärit ovat oikeassa, oikein valittu ruokavalio auttaa laihtumaan. Termogeeniset elintarvikkeet kuten chilipaprikat ja mustapippuri voivat todella auttaa polttamaan kaloreita ja saavuttamaan terveemmän painon. Liikuntaa unohtamatta, totta kai!

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Exit mobile version