KotiKotitalousvinkitLääkäri puhuu rasvaisten ruokien hyödyistä verisuonille

Lääkäri puhuu rasvaisten ruokien hyödyistä verisuonille

Kardiologi Olga Bokerian mukaan rasvoilla on tärkeä rooli kehon terveyden ylläpitämisessä – ne ovat välttämättömiä aivojen, sydän- ja verisuonijärjestelmän ja hormonituotannon normaalille toiminnalle.Lääkäri kertoi asiasta Telegram-kanavallaan.

Tärkeintä on kuluttaa laadukkaita rasvoja.Esimerkiksi kalasta, pähkinöistä, auringonkukansiemenistä ja seesaminsiemenistä saatavat mono- ja monityydyttymättömät rasvahapot vähentävät veren huonoa kolesterolia.

On myös tärkeää saada luonnollisia rasvoja avokadoista, hedelmistä ja punaisesta lihasta – ne antavat elimistölle kaiken tarvitsemansa, toisin kuin haitalliset transrasvat.

Ongelma ei siis ole itse rasvat, vaan rasvan lähteet ja tyypit.Valitse terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja ja kehosi kiittää sinua!

Aiemmin endokrinologi Catherine Young kertoi, mikä on välttämätöntä hyvän yöunen saamiseksi.Lääkäri nimesi tuotteita, jotka edistävät laadukasta unta.Lue siitä lisää aineistostamme alla olevasta linkistä.