KotiKotitalousvinkitLääkäri puhuu rasvaisten ruokien hyödyistä verisuonille

Lääkäri puhuu rasvaisten ruokien hyödyistä verisuonille

Kardiologi Olga Bokerian mukaan rasvoilla on tärkeä rooli kehon terveyden ylläpitämisessä – ne ovat välttämättömiä aivojen, sydän- ja verisuonijärjestelmän ja hormonituotannon normaalille toiminnalle.Lääkäri kertoi asiasta Telegram-kanavallaan.

Tärkeintä on kuluttaa laadukkaita rasvoja.Esimerkiksi kalasta, pähkinöistä, auringonkukansiemenistä ja seesaminsiemenistä saatavat mono- ja monityydyttymättömät rasvahapot vähentävät veren huonoa kolesterolia.

On myös tärkeää saada luonnollisia rasvoja avokadoista, hedelmistä ja punaisesta lihasta – ne antavat elimistölle kaiken tarvitsemansa, toisin kuin haitalliset transrasvat.

Ongelma ei siis ole itse rasvat, vaan rasvan lähteet ja tyypit.Valitse terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja ja kehosi kiittää sinua!

Aiemmin endokrinologi Catherine Young kertoi, mikä on välttämätöntä hyvän yöunen saamiseksi.Lääkäri nimesi tuotteita, jotka edistävät laadukasta unta.Lue siitä lisää aineistostamme alla olevasta linkistä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

    • Kyllä, AnnaKuulija, näiden rasvojen syömisellä on todella merkittävä vaikutus terveyteen. Laadukkaat rasvat ovat välttämättömiä kehon normaalille toiminnalle, erityisesti aivojen ja sydän- ja verisuonijärjestelmän kannalta. Muista valita terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja ja kehosi kiittää sinua hyvinvoinnista!

  1. Ravitsemuksen asiantuntijana olen täysin samaa mieltä kardiologi Olga Bokerian kanssa. Laadukkaat rasvat ovat elintärkeitä kehomme toiminnalle, ja niiden oikeanlainen valinta on avain terveyteen. On ilo nähdä ammattilaisen tukevan terveellisten rasvojen nauttimista!

  2. Ymmärrän täysin lääkärin näkökulman, ja olen samaa mieltä siitä, että terveelliset rasvat ovat elintärkeitä kehomme normaalille toiminnalle. On tärkeää tehdä tietoisia valintoja ruokavaliossa ja suosia laadukkaita rasvoja. Kiitos hyödyllisistä neuvoista!

  3. Lääkäri Olga Bokerian esittämä mielipide rasvojen tärkeydestä kehon toiminnalle on erittäin kiinnostava. On hienoa, että hän korostaa laadukkaiden rasvojen merkitystä ja antaa esimerkkejä hyvistä rasvan lähteistä. Tämä kannustaa varmasti monia tekemään terveellisempiä valintoja ruokavaliossaan. Olen samaa mieltä siitä, että oikeanlaiset rasvat ovat avain hyvinvointiin.

    • Kyllä, rasvojen kulutuksella on todellakin merkittävä vaikutus elimistön terveydelle. Parhaat lähteet terveellisille rasvoille ovat esimerkiksi kalat, pähkinät, auringonkukansiemenet ja seesaminsiemenet. Ne sisältävät mono- ja monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä kehon normaalille toiminnalle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten