KotiKotitalousvinkitLääkäri kertoi, mitkä elintarvikkeet ovat huonoja verisuonille ja verelle

Lääkäri kertoi, mitkä elintarvikkeet ovat huonoja verisuonille ja verelle

Endokrinologi Ekaterina Young varoittaa, että väärä ravitsemus voi vahingoittaa sydän- ja verisuonijärjestelmää.Lääkäri kertoi asiasta edellispäivänä Telegram-kanavallaan.

Hän sanoi, että paistetut ruoat, kuten transrasvoja sisältävä leivottu taikina – sipsit, donitsit, kakut ovat erityisen vaarallisia.Transrasvat aiheuttavat kroonista tulehdusta ja ateroskleroosia.

Sen sijaan kolesterolia sisältävillä kananmunilla on minimaalinen vaikutus veriarvoihin.Mutta rasvainen makkara ja grillattu liha ovat paljon vaarallisempia verisuonille kuin kananmunat.

Sydämen tukemiseksi asiantuntija suosittelee syömään valkosipulia, rucolaa, makrillia, sitrushedelmiä ja avokadoa.Paistettuja ruokia ja leivonnaisia tulisi kuitenkin rajoittaa tai jättää pois ruokavaliosta.

Tällaiset menetelmät voivat auttaa välttämään huonosta ruokavaliosta johtuvia verisuoniongelmia, Catherine Young totesi.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten