KotiKodin kukoistusKylpyammeesi on kuin uusi vain 5 minuutissa: yksinkertainen ratkaisu poistaa kellastumisen ja...

Kylpyammeesi on kuin uusi vain 5 minuutissa: yksinkertainen ratkaisu poistaa kellastumisen ja hilseilyn

Ajan myötä valurauta- ja akryylikylpyammeet voivat menettää alkuperäisen lumivalkoisen ulkonäkönsä ja kellastua tai hilseillä.Monet tekijät voivat vaikuttaa tähän, kuten väärä lämpötilan säätö tai huonolaatuisten materiaalien käyttö.

Sen sijaan, että syvennyttäisiin syihin miksi, tänään tarkastelemme kuitenkin tehokasta tapaa palauttaa kylpyammeen kiilto ja puhtaus muutamassa minuutissa.

Ensinnäkin osta valkopesugeeli.Nestemäinen kalkkigeeli ei toimi tässä tapauksessa, joten kiinnitä huomiota tuotteen muotoon sitä ostaessasi.

Toiseksi kostuta kylpyammeen koko pinta vedellä.Levitä sitten valkaisugeeliä tasaisena kerroksena kylpyammeen sisä- ja yläpinnoille.

Kolmanneksi, ota kaksipuolinen sieni pesua varten.Aloita pehmeällä puolella ja pyyhi perusteellisesti koko ammeen pinta.

Neljänneksi odota noin kolme minuuttia , jotta valkaisugeeli vaikuttaa likaan.Käytä sen jälkeen sienen kovaa puolta poistamaan kaikkein sitkeimmät tahrat ja saostumat.Älä unohda käsitellä kastelukannua ja hanaa.

Viidenneksi huuhtele kylpyamme huolellisesti lämpimällä vedellä , jolloin kaikki jäljellä oleva kalkkigeeli ja liuennut lika poistetaan.

Tällä nopealla ja helpolla valkopesugeelimenetelmällä kylpyammeesi saa takaisin alkuperäisen kiiltonsa ja puhtautensa vain viidessä minuutissa.Lisäksi tämä menetelmä on taloudellinen, sillä yksi litra kalkkigeeliä maksaa noin kaksi dollaria ja kestää pitkään.Noudattamalla näitä ohjeita voit palauttaa kylpyhuoneesi kauneuden ja hygienian ilman liikaa vaivaa ja kustannuksia.

Quelle: www.youtube.com

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten