KotiVinkit vaatteiden hoitoonKuinka valkaista vuodevaatteet: 7 välttämätöntä DIY-vinkkiä kokeneilta emänniltä

Kuinka valkaista vuodevaatteet: 7 välttämätöntä DIY-vinkkiä kokeneilta emänniltä

Vuodevaatteiden valkaiseminen voi olla pelottava tehtävä, varsinkin jos ne ovat tahriintuneet ja menettäneet raikkaan ulkonäkönsä käytön myötä.On kuitenkin olemassa 7 kätevää lifehackia, joiden avulla saat liinavaatteet takaisin lumivalkoisiksi.

Käytä ensin valkaisuainetta.Yksi tehokkaimmista tavoista valkaista pyykki on käyttää erityistä valkaisuainetta.Varmista kuitenkin ennen sen käyttöä, että se sopii kankaallesi.Noudata pakkauksen ohjeita ja lisää valkaisuaine pesuaineen mukana, kun peset.

Toiseksi ruokasooda ja sitruunamehu auttavat.Näillä kahdella kotitekoisella valkaisuaineella voidaan palauttaa vuodevaatteiden valkoisuus.Lisää ennen pesua 2 ruokalusikallista ruokasoodaa ja sama määrä sitruunamehua pesukoneeseen.Pese pyykki tavallisen pesuohjelman mukaisesti.

Käytä kolmanneksi etikkaa.Etikka on toinen tehokas pyykin valkaisuaine.Lisää 100 grammaa etikkaa pesukoneesi hoitoaineosastoon.Se auttaa poistamaan keltaiset tahrat ja raikastaa pyykin väriä.

Neljänneksi tahranpoistoaine auttaa.Jos liinavaatteissasi on tahroja, sinun kannattaa käyttää tahranpoistoaineita näiden tahrojen poistamiseen ennen kuin aloitat valkaisun.Lue ja noudata tuotepakkauksen ohjeita, jotta saat parhaan tuloksen.

Viidenneksi vetyperoksidi auttaa.Tämä on erittäin voimakas valkaisuaine, jota voidaan käyttää vuodevaatteiden valkaisuun.Lisää puoli kupillista vetyperoksidia pesukoneeseesi pesuaineen kanssa.Pese pyykki tavalliseen tapaan.

Kuudenneksi kuivaa pyykki auringossa.Pyykin kuivaaminen auringossa voi olla toinen tapa palauttaa sen lumivalkoinen väri.Ripusta liinavaatteet ulos ja suoraan auringonvaloon.Aurinko auttaa tappamaan bakteerit ja tekee liinavaatteista valkoisemmat.

Seitsemänneksi, noudata oikeaa pesu- ja valkaisulämpötilaa.Tämä on erittäin tärkeää, muuten pyykin kangas voi vaurioitua.Tarkista pyykin etiketissä olevat ohjeet ja aseta sopiva pesu- ja valkaisulämpötila.

Edellä mainitut valkoisten vuodevaatteiden valkaisuaineet auttavat valkaisemaan vuodevaatteesi ja palauttamaan sen lumivalkoisen värin.Noudata niitä ja vuodevaatteesi saavat uuden elämän menettämättä väriä!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Kiitos vinkistä! Itse olen kokeillut etikan käyttöä ja se todella auttaa pitämään vuodevaatteet raikkaina ja valkoisina. Täytyy testata myös noita ruokasooda ja sitruunamehu -kikkoja!

    • Kyllä, vetyperoksidi on yleisesti turvallinen vaihtoehto vuodevaatteiden valkaisuun, kun sitä käytetään oikein. Se on myös erittäin tehokas valkaisuaine. Mikäli etsit muita vaihtoehtoja, voit kokeilla myös omenaviinietikkaa, joka on lempeämpi mutta silti tehokas vaihtoehto valkaisuun.

  2. Valkaistaessa vuodevaatteita on tärkeää seurata tarkasti ohjeita ja varmistaa, että valitut aineet sopivat sekä materiaalille että värille. Itse suosin ruokasoodaa ja sitruunamehua luonnollisina vaihtoehtoina perinteisille valkaisuaineille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten