KotiKotitalousvinkitKuinka työskennellä tehokkaasti tiimin kanssa: yksinkertainen johtajuuden lifehack

Kuinka työskennellä tehokkaasti tiimin kanssa: yksinkertainen johtajuuden lifehack

Hajautettujen ja etäryhmien olosuhteissa työntekijöiden työn tehokkaasta valvonnasta tulee erityisen tärkeää.Kaikki johtajat eivät pysty seuraamaan asiantuntijoiden toimintaa työprosessin aikana.On kuitenkin olemassa yksinkertainen tapa arvioida asiantuntevasti kunkin työntekijän osallistumista tehtävien ratkaisemiseen – ja viestinviejät voivat auttaa.

On helppo kuvitella tilanne, jossa esimies pyytää työntekijöitään auttamaan tärkeässä tehtävässä.Mutta harva esimies osaa seurata, miten kukin tiimin jäsen reagoi tähän viestiin.

Tähän on kätevä ja yksinkertainen ratkaisu – käytä Rakuten Viberin ryhmäkeskusteluominaisuuksia.

Nykyään kaikilla työryhmillä on todennäköisesti yhteinen chat kollegoiden kanssa.Rakuten Viber -viestinviejällä on kätevä tilastotoiminto ’Tiedot’ , joka näyttää, kuka luki viestisi ryhmäkeskustelussa ja milloin.

Voit tehdä tämän menemällä ryhmään, klikkaamalla haluamaasi viestiä ja pitämällä sitä alhaalla, kunnes näyttöön tulee valikko, josta voit valita ’Tiedot’.Myös ryhmäkeskustelussa voit laittaa viesteihin reaktioita, joiden ansiosta voit esimerkiksi yhdellä napsautuksella osoittaa, että tehtävä on hyväksytty työhön tai näyttää tunteesi.

Myös ryhmäkeskusteluissa on kätevää kiinnittää tärkeä viesti chattien yläreunaan, jolloin keskeiset tiedot ovat aina nopeasti kaikkien työntekijöiden saatavilla.Ja kyselyt-vaihtoehdon ansiosta voit nopeasti ja helposti kerätä chattiin osallistujien mielipiteitä kaikista tärkeistä työasioista.

Tämä tiimijohtamisen lähestymistapa auttaa tunnistamaan nopeasti huomaamattomat tai laiskat työntekijät, jotka ovat hitaita reagoimaan ja vastaamaan johdon pyyntöihin.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten