KotiKeittiön niksitKuinka puristaa sitruunamehua vaivattomasti: lifehack suolaisen teen ystäville

Kuinka puristaa sitruunamehua vaivattomasti: lifehack suolaisen teen ystäville

Monet käyttävät mielellään vastapuristettua sitruunamehua teessä ja muissa ruokalajeissa.Kaikki eivät kuitenkaan tiedä yhtä yksinkertaista salaisuutta, kuinka puristaa se vaivattomasti.

Sinun tarvitsee vain painaa sitruunaa ja pyöritellä sitä hieman pöydän tai leikkuulaudan pinnalla kevyesti painellen.Kitka kovaa pintaa vasten hieroo sitruunaa sisältäpäin ja puristaa mehun ulos.Mitään erityistä ponnistelua ei tarvita – sitruuna ’mehustaa’ itsensä mahdollisimman hyvin.

Katsotaan nyt, mihin juuri puristettua sitruunamehua voi käyttää:

1. Limonadin tai muiden virvoitusjuomien valmistukseen.Mehu antaa niille virkistävän happaman maun.

2. Kastikkeisiin ja salaatteihin.Se parantaa vihannesten makua ja tekee kastikkeista maukkaampia.

3. Hedelmien ja vihannesten säilöntään ja marinointiin.Sitruunahappo lisää säilyvyyttä.

4. Epämiellyttävien hajujen poistamiseen.Pyyhi keittiön lauteet, veitset ja kädet sitruunamehulla kalan tai sipulin käsittelyn jälkeen.

5. Virkistää ja kosteuttaa kasvojen ihoa.Sitruunamehu kiristää ihoa ja antaa sille terveen hehkun.

Tämän yksinkertaisen ja helpon menetelmän avulla saat nopeasti ja helposti sitruunamehua hedelmästä, jolle on aina käyttöä kotona ja keittiössä!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten