KotiSiivousvinkitKuinka puhdistaa patjatahrat nopeasti: muista tämän ruokasoodaliuoksen koostumus

Kuinka puhdistaa patjatahrat nopeasti: muista tämän ruokasoodaliuoksen koostumus

Patja on tärkeä osa sänkyämme, jolla vietämme kolmanneksen elämästämme.Ajan myötä siihen ilmestyy väistämättä tahroja ja likaa, jotka pilaavat ulkonäön ja voivat olla epämiellyttävän hajun lähde.

Älä kuitenkaan lannistu, sillä on olemassa yksinkertaisia ja tehokkaita tapoja puhdistaa patjasi kotona edullisilla tuotteilla.Tutustu näihin todistettuihin vinkkeihin, joiden avulla saat patjasi takaisin raikkaaseen ja houkuttelevaan ulkonäköön.

Yleisiä vinkkejä:.

Ensinnäkin , kun tahra havaitaan, älä hankaa likaa voimakkaasti, jotta se ei imeydy patjan rakenteeseen.On parempi edetä varovasti ja ponnistelematta.

Toiseksi käytä vettä säästeliäästi ja vältä patjan liiallista kastumista.Liiallinen kosteus voi aiheuttaa hometta ja epämiellyttävää hajua.

Kolmanneksi , muista antaa patjan kuivua kokonaan puhdistuksen jälkeen.Älä aseta vuodevaatteita märälle pinnalle.

Valmistele pesuaine.

Aloita valmistamalla ruokasoodaliuos, joka on yksi parhaista tahranpoistoaineista.Ota puoli teelusikallista ruokasoodaa litraan vettä.Levitä saatu seos likaiseen kohtaan ja anna sen imeytyä.

VAIHE 1: pyyhi pinta paperipyyhkeellä ylimääräisen kosteuden poistamiseksi.Toista ruokasoodaliuoksen levitys 4-5 kertaa 15 minuutin välein.

VAIHE 2: Kun olet suorittanut toimenpiteen, pyyhi patja varovasti juoksevalla vedellä ja anna sen kuivua hyvässä huoneilmanvaihdossa.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä voit puhdistaa patjasi tehokkaasti tahroista ja liasta turvautumatta kalliisiin kemikaaleihin.Aika testattu sooda on todellinen pelastus kotiäideille.Tärkeintä on noudattaa liuoksen levittämistä koskevia sääntöjä ja kuivata patja perusteellisesti toimenpiteen jälkeen – näin varmistat sen puhtauden, raikkauden ja pidennät sen käyttöikää!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten