KotiSiivousvinkitKuinka puhdistaa hopea nopeasti kotona: 4 tehokasta tapaa

Kuinka puhdistaa hopea nopeasti kotona: 4 tehokasta tapaa

Hopeakorut, ruokailuvälineet tai muut esineet menettävät ajan myötä kiiltoaan ja saavat ruman tumman sävyn.Mutta älä lannistu! Yksinkertaisten ja edullisten keinojen avulla voit helposti palauttaa hopean alkuperäisen ulkonäkönsä.

Ensinnäkin voit käyttää hammastahnaa.Laita pieni määrä hammastahnaa liinaan tai pehmeään hammasharjaan ja hiero sitä huolellisesti hopean himmeille alueille.Huuhtele sitten vedellä ja pyyhi kuivaksi.Hammastahna auttaa poistamaan oksidit pinnalta.

Toiseksi etikka tekee hyvää työtä.Aseta mustuneet esineet astiaan, kaada niiden päälle etikkaa niin, että ne ovat täysin nesteen alla.Jätä se 30-40 minuutiksi, ota se sitten pois ja huuhtele se huolellisesti vedellä.Etikkahappo liuottaa oksidit ja palauttaa hopean kiillon.

Kolmanneksi voit käyttää ruokasoodaa.Liuota 1-2 ruokalusikallista ruokasoodaa kupilliseen lämmintä vettä.Aseta mustuneet esineet tähän liuokseen 15-20 minuutiksi.Ota se sitten pois, huuhtele ja pyyhi se pois.Ruokasooda poistaa oksidit ja puhdistaa pinnan.

Neljänneksi voit kokeilla alumiinifoliota.Hiero rypistynyttä folionpalaa mustuneita alueita vasten, kunnes niihin tulee kiiltoa.Folio naarmuttaa kevyesti pintaa, jolloin oksidit poistuvat.

Näillä yksinkertaisilla, edullisilla ja tehokkailla tavoilla saat haalistuneen hopean kiillon takaisin.Kokeile niitä, ja suosikkihopeaesineesi loistavat jälleen!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten