KotiSiivousvinkitKuinka pestä tyynyt oikein kotona: 3 todistettua tapaa kokeneilta emänniltä

Kuinka pestä tyynyt oikein kotona: 3 todistettua tapaa kokeneilta emänniltä

Laadukas uni on mahdotonta ilman mukavaa ja raikasta tyynyä.Monet emännät kuitenkin unohtavat tämän tärkeän vuodevaatteiden elementin säännöllisen hoidon.Itse asiassa, jos pesusääntöjä ei noudateta, tyynyt menettävät nopeasti muotonsa, keräävät pölyä ja epämiellyttäviä hajuja.

Noudata näitä vaiheittaisia ohjeita, niin tyynysi pysyvät aina pehmeinä, pörröisinä ja raikkaina.Määritä ensin tyynysi täyte, sillä se määrittää sen hoitotavan.

Ensinnäkin puuvillatyynyt voidaan pestä koneessa 40 asteessa ja alhaisella linkousnopeudella.Ne on kuivattava vaakasuorassa, vaivaamalla täyttöä säännöllisesti.

Toiseksi villatyynyt on myös pestävä hellävaraisesti 30 °C:ssa villalle tarkoitetuilla tuotteilla.Pesun jälkeen ne on kuivattava rumpukuivaustilassa tai vaakasuorassa köysissä.

Kolmanneksi silkkityynyjen pesulämpötila on enintään 30 °C ilman linkoamista, jotta vältetään lankojen vahingoittuminen.Tällaiset esineet on kuivattava poissa paristoista ja auringonvalosta.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia sääntöjä voit pidentää minkä tahansa tyynyn käyttöikää.Rehevä ja raikas, se antaa terveellisen ja terveen unen moneksi vuodeksi.Muista – avain mukavaan lepoon on oikea-aikainen ja asianmukainen vuodevaatteiden hoito!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten