KotiKotitalousvinkitKuinka pestä auto talvella: 3 vaaraa, jotka odottavat autoilijaa pakkassäällä

Kuinka pestä auto talvella: 3 vaaraa, jotka odottavat autoilijaa pakkassäällä

Kun peset autoasi kylmänä vuodenaikana, sinun on oltava erityisen varovainen, ettet vahingoita maalipintaa.Selvitetään, mitkä vaarat odottavat autoa talvella ja miten ne vältetään.

Ensimmäinen ongelma on, että äkillinen lämpötilan muutos voi aiheuttaa halkeamia pinnoitteeseen ja sitten ruostetaskuja maalin alle.Siksi on parempi lykätä pesua, kunnes sää lämpenee.

Toinen vaara on se, että kova lika, jota on vaikea pestä pois, naarmuttaa lakan, kun sitä pyyhitään liinalla.Tämän välttämiseksi lika on ensin pehmennettävä heikon vesisuihkun alla.

Kolmas riski on, että itsepalvelupesuissa käytetään kylmää vettä ja auto on pestävä ulkona.Vesi jäätyy nopeasti ja muodostaa jäätä koriin , mikä on erittäin haitallista pinnoitteelle.

Johtopäätös – talvella on parempi lykätä pesua niin kauan kuin mahdollista ja käyttää mahdollisuuksien mukaan laadukkaita autopesuloita, joissa on lämpimät laatikot.Tämä auttaa säilyttämään auton maalipinnan.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten