KotiKeittiön niksitKuinka pelastaa ylisuolattu keitto: kaksi edullista kotitekoista tuotetta voi auttaa

Kuinka pelastaa ylisuolattu keitto: kaksi edullista kotitekoista tuotetta voi auttaa

Maukkaan keiton keittäminen ei ole helppo tehtävä.Joskus käy niin, että ruokalaji osoittautuu liian suolaiseksi.Kokeneet kokit tietävät kuitenkin muutaman keinon, joilla ylisuolatun keiton ylimääräinen suola voidaan neutralisoida.

Ensinnäkin, jos haluat korjata ylisuolaisen keiton, voit pudottaa kattilaan keittopussi riisiä. 10 minuutin kuluttua riisi imee osan suolasta, minkä jälkeen se on poistettava.

Toiseksi, voit kääriä hieman jauhoja useaan kerroksiseen sideharsoon ja pudottaa sen myös hetkeksi keittoon.Jauhot imevät ylimääräisen suolan.

Kolmanneksi voit laittaa muutaman palan puhdistettua sokeria suoraan keittoon kauhalla.Sokeri neutralisoi suolan, joten se kannattaa poistaa keitosta parin minuutin kuluttua.

Näiden yksinkertaisten menetelmien avulla voit korjata ylisuolatun keiton maun ja pelastaa ruokalajin.Tärkeintä on toimia nopeasti ja lisätä suolan imeytysainetta ennen kuin se imeytyy lopullisesti.Nämä hyödylliset vinkit kannattaa jokaisen emännän muistaa.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten