KotiKotitalousvinkitKotitalouskeino auttaa paistinpannun puhdistamisessa: sinun täytyy hieroa siihen pyykkisaippuaa

Kotitalouskeino auttaa paistinpannun puhdistamisessa: sinun täytyy hieroa siihen pyykkisaippuaa

Kotitaloussaippua on todellinen taivaanlahja kodin puhdistamiseen.Se pystyy selviytymään sellaisesta liasta, jolta perinteiset puhdistusaineet ovat voimattomia.Erityisesti sen avulla voidaan elvyttää likaisin paistinpannukin.

On aikoja, jolloin suosikkipannusi on pitkän käytön jälkeen paksun rasvaisen nokikerroksen peitossa ja näyttää toivottoman pilalle menneeltä.Mutta on liian aikaista heittää se pois!

Ota pala pyykkisaippuaa ja raasta se hienolla raastimella ja lisää vettä smetanan paksuudeksi.Tätä saippuaseosta on sitten lämmitettävä noin 5-7 minuuttia miedolla lämmöllä usein sekoittaen.

Kun saippuaseoksesta on tullut homogeeninen, levitä se paksusti koko pannun pinnalle.Anna seoksen seistä vähintään 40 minuuttia.Pese sitten saippuanaamio pois lämpimällä vedellä ja katso tulos – pannu on kuin uusi! Tarvittaessa toimenpide voidaan toistaa.

Tämä nuorentava saippuapinnoite auttaa pääsemään eroon keittoastioiden pinttyneimmästä liasta.Se on yksinkertainen ja edullinen tapa pidentää suosikkipannusi käyttöikää.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Onko pyykkisaippuan käyttäminen paistinpannun puhdistamiseen todella tehokasta? Olisiko perinteisillä puhdistusaineilla tehokkaampaa saada rasvakerros pois?

  2. Kotitaloussaippua on todellinen pelastus! Sen avulla saa paistinpannun kuin uuden. Enää ei tarvitse heittää likaista pannua pois vaan voi elvyttää sen tällä helpolla nikillä.

  3. Kotitaloussaippua on todellinen taivaanlahja kodin puhdistamiseen. Se pystyy selviytymään sellaisesta liasta, jolta perinteiset puhdistusaineet ovat voimattomia. Erityisesti sen avulla voidaan elvyttää likaisin paistinpannukin. On aikoja, jolloin suosikkipannusi on pitkän käytön jälkeen paksun rasvaisen nokikerroksen peitossa ja näyttää toivottoman pilalle menneeltä. Mutta on liian aikaista heittää se pois! Ota pala pyykkisaippuaa ja raasta se hienolla raastimella ja lisää vettä smetanan paksuudeksi. Tätä saippuaseosta on sitten lämmitettävä noin 5-7 minuuttia miedolla lämmöllä usein sekoittaen. Kun saippuaseoksesta on tullut homogeeninen, levitä se paksusti koko pannun pinnalle. Anna seoksen seistä vähintään 40 minuuttia. Pese sitten saippuanaamio pois lämpimällä vedellä ja katso tulos – pannu on kuin uusi! Tarvittaessa toimenpide voidaan toistaa. Tämä nuorentava saippuapinnoite auttaa pääsemään eroon keittoastioiden pinttyneimmästä liasta. Se on yksinkertainen ja edullinen tapa pidentää suosikkipannusi käyttöikää.

  4. Kotitaloussaippua on kyllä mahtava apu paistinpannun puhdistamisessa! En olisi uskonut, että pelkkä pyykkisaippua voisi tehdä niin suuren eron likaisimpiinkin pannuihin. Aion ehdottomasti kokeilla tätä vinkkiä seuraavalla kerralla, kun pannu kaipaa kunnollista pesua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten