KotiKotitalousvinkitKotitalouskeino auttaa paistinpannun puhdistamisessa: sinun täytyy hieroa siihen pyykkisaippuaa

Kotitaloussaippua on todellinen taivaanlahja kodin puhdistamiseen.Se pystyy selviytymään sellaisesta liasta, jolta perinteiset puhdistusaineet ovat voimattomia.Erityisesti sen avulla voidaan elvyttää likaisin paistinpannukin.

On aikoja, jolloin suosikkipannusi on pitkän käytön jälkeen paksun rasvaisen nokikerroksen peitossa ja näyttää toivottoman pilalle menneeltä.Mutta on liian aikaista heittää se pois!

Ota pala pyykkisaippuaa ja raasta se hienolla raastimella ja lisää vettä smetanan paksuudeksi.Tätä saippuaseosta on sitten lämmitettävä noin 5-7 minuuttia miedolla lämmöllä usein sekoittaen.

Kun saippuaseoksesta on tullut homogeeninen, levitä se paksusti koko pannun pinnalle.Anna seoksen seistä vähintään 40 minuuttia.Pese sitten saippuanaamio pois lämpimällä vedellä ja katso tulos – pannu on kuin uusi! Tarvittaessa toimenpide voidaan toistaa.

Tämä nuorentava saippuapinnoite auttaa pääsemään eroon keittoastioiden pinttyneimmästä liasta.Se on yksinkertainen ja edullinen tapa pidentää suosikkipannusi käyttöikää.