KotiKeittiön niksitKeittiösienen piilokäytöt: 8 hyödyllistä käyttötapaa kokeneilta emänniltä

Keittiösienen piilokäytöt: 8 hyödyllistä käyttötapaa kokeneilta emänniltä

Käytetty astianpesusieni päätyy yleensä roskiin.Siitä voi kuitenkin olla hyötyä!

Tässä on 8 tapaa käyttää vanha keittiösieni uudelleen ympäri taloa.Nämä yksinkertaiset, mutta tehokkaat, elämää parantavat life hackit auttavat sinua säästämään rahaa erikoistuotteiden ostamisessa ja pääsemään eroon hankaluuksista kotitaloudessasi.

Ensinnäkin voit poistaa epämiellyttävät hajut jääkaapista keittiösienellä – laita se vain yön yli sinne ruokasoodan kanssa.

Toiseksi, ehkäistäksesi naarmuja huonekaluja siirrellessäsi, laita sieniä jalkojen alle.

Kolmanneksi, sieni imee täydellisesti kosteutta hammasharjakupin pohjasta ja estää homeen muodostumisen.

Neljänneksi, se voi poistaa vedot tukkimalla aukot ikkunoista.

Viidenneksi keittiösieni auttaa pitämään vihannekset tuoreina jääkaapissa imemällä ylimääräisen kosteuden.

Kuudenneksi, voit käyttää sieniä varovasti levittääksesi tuotetta nahkakenkiin.

Seitsemänneksi, voit käyttää sieniä piknik-pussiin laitettavan jään sijasta – jäädyttää sen pussissa.

Kahdeksanneksi, keittiösieni poistaa hellävaraisesti eläinkarvat matosta.

Kuten huomaat, käytettyjä sieniä ei kannata heittää pois – niillä voi tehdä vielä paljon! Muutaman yksinkertaisen ja tehokkaan keittiösienielämän ja keittiösienien avulla löydät niille todellista käyttöä ympäri taloa.Anna tälle kotitaloustavaralle toinen elämä ja säästät paljon erikoistuotteiden ostamisessa!