KotiKeittiön niksitKeittiön venytyskatto loistaa jälleen: muista tämän yksinkertaisen puhdistusliuoksen koostumus

Keittiön venytyskatto loistaa jälleen: muista tämän yksinkertaisen puhdistusliuoksen koostumus

Keittiön pitäminen puhtaana ja siistinä – tehtävä, joka vaatii erityistä huomiota ja vaivaa.Yksi vaikeimmin puhdistettavista pinnoista on usein venytyskatto, johon ajan myötä kertyy sitkeää likaa rasvasta, noesta ja pölystä.

Älä kuitenkaan luovuta – kerromme sinulle yksinkertaisesta ja tehokkaasta menetelmästä, joka palauttaa kattosi alkuperäisen kiillon ilman vaivaa.

Valmistele ensin leveä astia ja täytä se vedellä ja aseta se sitten liedelle lämpenemään.Tämä on puhdistusprosessin alkupiste.

Toiseksi, kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä ja luo keittiöön höyryävä ympäristö.Sammuta liesituuletin ja sulje ikkunat ja ovet tiiviisti.Höyry pehmentää kattoon tarttuneen lian, jolloin se on paljon helpompi poistaa myöhemmin.

Kolmanneksi, jos sinulla on erikoisjännityskaton puhdistusaine , käytä sitä ohjeiden mukaan.Muussa tapauksessa valmista oma tehokas liuos sekoittamalla 10 ml ammoniakkia 1 litraan vettä.Tämä liuos puhdistaa pinnan turvallisesti ja hellävaraisesti pinttyneestä liasta.

Neljänneksi, kun olet poistanut lian, anna kiiltävälle katolle peilimäinen kiilto vodkan ja veden liuokseen (100 ml vodkaa 400 ml:aan vettä) kastetulla liinalla.Kun liina on väännetty huolellisesti, pyyhi katto varovasti sillä kostuttamalla ja vääntämällä sitä säännöllisesti täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tämä menetelmä ei ole vain helppo ja edullinen, vaan se on myös täysin turvallinen terveydelle ja ympäristöystävällinen, mikä on erityisen tärkeää, kun puhdistetaan asuinalueita.Soveltamalla näitä yksinkertaisia suosituksia voit yksinkertaistaa keittiön siivousprosessia ja luoda kotiisi todella viihtyisän ja puhtaan ilmapiirin.

Noudattamalla näitä ohjeita venytyskattosi loistaa aina moitteettoman puhtaana, eikä siivousprosessi tunnu enää niin työläs.Anna kotisi täyttyä raikkaudesta ja mukavuudesta!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Keittiön venytyskatto loistaa taas kuin uutena! Kiitos vinkistä, aion ehdottomasti kokeilla tätä puhdistusliuosta keittiössäni. On mahtavaa, kun löytyy helppoja ja ympäristöystävällisiä tapoja pitää kodin pinnat puhtaina. Kiitos vinkistä!

  2. Keittiön venytyskatto loistaa jälleen! Tämä on loistava vinkki pitää keittiö siistinä ja puhtaana ilman haitallisia kemikaaleja. Kiitos, hyvä artikkeli!

  3. Keittiön venytyskaton hoitaminen on todella tärkeää, ja tämä puhdistusliuos kuulostaa helpolta ja tehokkaalta! Aion ehdottomasti kokeilla tätä kotona, kiitos vinkistä!

  4. Keittiön venytyskatto on todellakin haastava puhdistettava, mutta tämä menetelmä kuulostaa melko helpolta ja tehokkaalta! Kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla tätä seuraavalla siivouskerralla.

    • Kyllä, tämä puhdistusliuos on erittäin tehokas vanhan rasvan poistamiseen venytyskatolta. Samalla se on myös turvallinen herkkäihoisille, koska se käyttää lempeää ammoniakkia seoksessaan. Suosittelen kuitenkin testaamaan pienellä alueella ennen laajamittaista käyttöä varmistaaksesi sopivuuden.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten