KotiKeittiön niksitKeittiö- ja kylpyhuonehanat loistavat: 3 testattua tuotetta LVI-kalusteiden puhdistamiseen

Keittiö- ja kylpyhuonehanat loistavat: 3 testattua tuotetta LVI-kalusteiden puhdistamiseen

Kiiltävä ja hyvin huollettu hana kylpyhuoneessa tai keittiössä – jokaisen kotiäidin ylpeydenaihe.Ajan myötä sen pintaan kertyy kuitenkin väistämättä plakkia, ruostetta ja muita epäpuhtauksia, jotka pilaavat ulkonäön ja voivat johtaa rikkoutumiseen.

Kalliita puhdistusaineita ei tarvitse ostaa, sillä voit puhdistaa sekoittimen tehokkaasti edullisten ja turvallisten komponenttien avulla, joita löytyy varmasti jokaisesta kodista.Tässä artikkelissa tarkastelemme yksinkertaisia ja tehokkaita tapoja puhdistaa hanat plakista ja liasta.

Ohjeita kylpyhuoneen ja keittiön hanojen puhdistamiseen:.

Valmistele ensin puhdistus pesuaineliuos.Raasta kolmasosa saippuapalasta ja laimenna lastut kuumassa vedessä nestemäisen kerman kaltaiseksi.Käsittele likaa liuokseen kastetulla sienellä, anna vaikuttaa 20-30 minuuttia, pyyhi ja huuhtele vedellä.Voit tehostaa vaikutusta lisäämällä liuokseen 1-2 ruokalusikallista ruokasoodaa.

Toiseksi, käytä ruokasoodaa.Levitä ruokasoodaa pehmeään harjaan tai sekoita veden kanssa tahnaksi ja levitä sienellä.Työnnä se varovasti sekoittimeen ja huuhtele sitten vedellä.

Kolmanneksi, käytä tavallista pöytäsuolaa.Sekoita suola ja vesi tahnaksi, levitä liinaan tai sieneen ja käsittele likaiset alueet.Pyyhi pinta 10-20 minuutin kuluttua ja huuhtele vedellä.

Muista, että säännöllinen puhdistus auttaa pidentämään sekoittimen käyttöikää ja pitämään sen hyvännäköisenä.Edulliset ja turvalliset ainesosat, kuten ruokasooda, suola ja pyykkisaippua, ovat uskollisia apulaisiasi kylpyhuoneen ja keittiön täydellisessä puhtaudessa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten