KotiKeittiön niksitKeitetyt kananmunat säilyvät kaksi viikkoa: mihin ne kääritään ja minne ne laitetaan

Keitetyt kananmunat säilyvät kaksi viikkoa: mihin ne kääritään ja minne ne laitetaan

Keitetyt kananmunat ovat monipuolinen tuote, jonka voi nauttia itsenäisenä ruokana kuorimisen jälkeen tai käyttää salaattien, voileipien ja muiden kulinaaristen mestariteosten ainesosana.

Noudattamalla yksinkertaisia sääntöjä munien tuoreuden ja eheyden valitsemiseksi voit nauttia niiden mausta ja hyödyistä mahdollisimman pitkään sekä kotona että matkalla.

Ensinnäkin sinun on otettava huomioon tuotantopäivämäärä – mitä tuoreempi se on, sitä kauemmin munat säilyttävät parhaan makunsa sekä raakana että keitettynä.

Toiseksi , tutki kuori huolellisesti halkeamien tai muiden vaurioiden varalta.Jos niitä on, on suositeltavaa hylätä ostos, sillä tällaiset munat voivat pilaantua nopeasti.

Joskus herää kuitenkin kysymys: miten kovaksi keitetyt munat pidetään täydellisessä kunnossa mahdollisimman pitkään? Loppujen lopuksi niiden säilyvyysaika on lyhyt, ja ne voivat pilaantua nopeasti, jos niitä ei säilytetä oikein.

Kovaksi keitettyjen munien pitkäikäisyyden salaisuus piilee muutamassa yksinkertaisessa toimenpiteessä keittämisen jälkeen :

 • Ensin ne tulisi kastaa kylmään veteen niiden jäähdyttämiseksi.
 • Sitten kuivataan ja annetaan jäähtyä kokonaan huoneenlämpöön.
 • Kukin muna on sitten käärittävä huolellisesti paperipyyhkeeseen tai asetettava pahvilaatikkoon, jotta ilma pääsee sisään.
 • Munia voidaan säilyttää jääkaapissa enintään kaksi viikkoa.
 • On kuitenkin tärkeää, ettei kovaksi keitettyjä munia laiteta ilmatiiviisiin muovipakkauksiin, sillä tällöin syntyy hapenpuute ja pilaantumisprosessi nopeutuu.Noudattamalla näitä yksinkertaisia suosituksia voit nauttia keitettyjen munien mausta ja houkuttelevasta ulkonäöstä vielä viikonkin kuluttua.

  Quelle: pogovorim.by

  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
  RELATED ARTICLES

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  - Advertisment -

  Am beliebtesten