Home Keittiön niksit Kattokruunu, hana ja muut: 5 paikkaa keittiössä, jotka kokemattomat emännät unohtavat puhdistaa

Kattokruunu, hana ja muut: 5 paikkaa keittiössä, jotka kokemattomat emännät unohtavat puhdistaa

4

Keittiö on jokaisen kodin sydän.Siellä luodaan kodikkuutta, valmistetaan herkullista ruokaa ja pidetään lämpimiä kokoontumisia perheen ja ystävien kanssa.Vieraanvaraisen ilmapiirin ylläpitämiseksi on tärkeää pitää jokainen nurkka puhtaana.Täydellisen kiillon tavoittelussa kokemattomat emännät jättävät kuitenkin usein huomiotta tietyt paikat – pienet alueet, jotka tarvitsevat säännöllistä huomiota.

Tässä on viisi sellaista paikkaa keittiössä, jotka kannattaa muistaa olemassa.

Pyyhi ensin seinäkaappien pinta kostealla liinalla, jolloin pääset eroon niihin laskeutuvasta pölystä ja liasta.

Toiseksi, käytä harjaa ja alkoholia sisältäviä tuotteita jääkaapin tiivistekumien puhdistamiseen.Niihin kertyy muruja, läikkyneitä nesteitä ja jopa rasvaa.

Kolmanneksi kannattaa sisällyttää aikatauluun viikoittainen kattokruunun kosteapuhdistus.Siihen laskeutuu pölyä, rasvakertymiä ja epämiellyttäviä hajuja.

Neljänneksi, kiinnitä huomiota keittiön hanaan – pese se yhdessä astioiden kanssa.Näin vältät siihen ilmestyvien raitojen ja homeen kertymisen.

Viidenneksi, älä unohda puhdistaa uunin seinämiä säännöllisesti.Niihin laskeutuu huomaamatta rasvaa ja muita epäpuhtauksia, joista voi olla vaikea päästä myöhemmin eroon.

Jotta keittiösi pysyisi tahrattoman puhtaana, kiinnitä siis enemmän huomiota sellaisiin alueisiin kuin uuni, hana, kattokruunu, jääkaappi ja seinäkaapit.Näiden keittiön nurkkien säännöllinen kunnossapito auttaa estämään lian kertymisen ja ylläpitämään sinulle niin tärkeää viihtyisää ja viihtyisää tunnelmaa!

Quelle: pogovorim.by

- Mainos -

4 COMMENTS

  1. Keittiö on todellakin kodin sydän, ja sen pitäisi säteillä puhtautta ja viihtyisyyttä kaikille. Monet unohtavatkin puhdistaa ne pienet, mutta tärkeät kohdat keittiössä, kuten kattokruunun ja jääkaapin tiivistekumit. Muista myös säännöllinen hanaan ja uunin seinämiin kiinnittyvä rasva ja lika – ne voivat olla vaikeita poistaa myöhemmin. Pidä huolta keittiön puhtaudesta, niin se palvelee sinua paremmin pitkään!

  2. Keittiö on minulle tärkeä paikka kodissani. Huolehdin siitä, että joka nurkka pysyy puhtaana ja kiiltävänä. Kiitos näistä vinkeistä! Lisään nämä vinkit omaan siivousrutiiniini heti. Tärkeä muistutus siitä, että pienet yksityiskohdat, kuten kattokruunu ja hana, eivät saa jäädä huomiotta.

  3. Unohtaako kokemattomat emännät usein puhdistaa kattokruunun ja hanan keittiössä? Onko näiden ylläpito niin tärkeää kuin artikkelissa kerrotaan?

    • Kyllä, kokemattomat emännät unohtavat usein puhdistaa kattokruunun ja hanan keittiössä. Artikkelissa mainitut paikat, kuten kattokruunu ja hana, ovat todella tärkeitä ylläpitää puhtaina luodakseen viihtyisää ja hygieenistä ympäristöä keittiössä. Säännöllinen puhdistus auttaa estämään rasvan ja lian kertymisen sekä pitämään tilan raikkaana. Kannattaa siis kiinnittää huomiota näidenkin pintojen puhtauteen keittiössä!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version