KotiKeittiön niksitKattokruunu, hana ja muut: 5 paikkaa keittiössä, jotka kokemattomat emännät unohtavat puhdistaa

Kattokruunu, hana ja muut: 5 paikkaa keittiössä, jotka kokemattomat emännät unohtavat puhdistaa

Keittiö on jokaisen kodin sydän.Siellä luodaan kodikkuutta, valmistetaan herkullista ruokaa ja pidetään lämpimiä kokoontumisia perheen ja ystävien kanssa.Vieraanvaraisen ilmapiirin ylläpitämiseksi on tärkeää pitää jokainen nurkka puhtaana.Täydellisen kiillon tavoittelussa kokemattomat emännät jättävät kuitenkin usein huomiotta tietyt paikat – pienet alueet, jotka tarvitsevat säännöllistä huomiota.

Tässä on viisi sellaista paikkaa keittiössä, jotka kannattaa muistaa olemassa.

Pyyhi ensin seinäkaappien pinta kostealla liinalla, jolloin pääset eroon niihin laskeutuvasta pölystä ja liasta.

Toiseksi, käytä harjaa ja alkoholia sisältäviä tuotteita jääkaapin tiivistekumien puhdistamiseen.Niihin kertyy muruja, läikkyneitä nesteitä ja jopa rasvaa.

Kolmanneksi kannattaa sisällyttää aikatauluun viikoittainen kattokruunun kosteapuhdistus.Siihen laskeutuu pölyä, rasvakertymiä ja epämiellyttäviä hajuja.

Neljänneksi, kiinnitä huomiota keittiön hanaan – pese se yhdessä astioiden kanssa.Näin vältät siihen ilmestyvien raitojen ja homeen kertymisen.

Viidenneksi, älä unohda puhdistaa uunin seinämiä säännöllisesti.Niihin laskeutuu huomaamatta rasvaa ja muita epäpuhtauksia, joista voi olla vaikea päästä myöhemmin eroon.

Jotta keittiösi pysyisi tahrattoman puhtaana, kiinnitä siis enemmän huomiota sellaisiin alueisiin kuin uuni, hana, kattokruunu, jääkaappi ja seinäkaapit.Näiden keittiön nurkkien säännöllinen kunnossapito auttaa estämään lian kertymisen ja ylläpitämään sinulle niin tärkeää viihtyisää ja viihtyisää tunnelmaa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten