KotiKeittiön niksitKammastasi tulee kuin uusi: 5 tehokasta hiusten ja lian puhdistusta elämän tehokkaimmat...

Kammastasi tulee kuin uusi: 5 tehokasta hiusten ja lian puhdistusta elämän tehokkaimmat puhdistus- ja siivousvinkit

Kampa – kampauksen välttämätön työkalu, johon ajan myötä kertyy paljon likaa.Se on kuitenkin mahdollista puhdistaa pinttyneistä karvoista ja muista saostumista yksinkertaisimmilla tavoilla improvisoiduilla keinoilla.Kokosimme yhteen 5 nerokasta tapaa, joilla saat kammasi näyttämään ja tuntumaan jälleen puhtaalta.

Ensinnäkin, erinomainen desinfiointiaine kammoille on lääketieteellinen isopropyylialkoholi tai tavallinen vodka.Laita käsineet käteen, kostuta puuvillakiekko antiseptisellä aineella ja pyyhi se huolellisesti jokaisen hampaan yli, jolloin pinta puhdistuu kokonaan bakteereista.

Toiseksi, muovisen tai puisen kamman liottaminen 9-prosenttisen pöytäetikan ja veden 1:1-liuoksessa auttaa poistamaan rasvakertymät.Etikka syövyttää tehokkaasti mahdolliset rasvakalvot.

Kolmanneksi, erinomaisen kampapuhdistuksen saa aikaan ruokasoodalla , joka on luotettava ja edullinen keino.Liuota ruokalusikallinen ruokasoodaa 0,5 litraan lämmintä vettä ja liota kampaa tässä liuoksessa 10-15 minuuttia.

Neljänneksi, käytä hammasharjaa ja ei-aggressiivista shampoota hiusten hoitamiseen.Kostuta kampa ja levitä shampoota harjaan.Harjaa sillä huolellisesti jokainen hammas ja huuhtele lika pois.

Viidenneksi tavallinen nestemäinen saippua tai pyykinpesuaine auttaa myös vapauttamaan kammasta kertyneet hiukset ja pölyn.Liota sitä vain saippualiuoksessa pari tuntia ja huuhtele se sitten juoksevan veden alla.