KotiKeittiön niksitJulkkiskokkien salaisuudet : 10 vinkkiä ja niksiä kokkiohjelmista

Julkkiskokkien salaisuudet : 10 vinkkiä ja niksiä kokkiohjelmista

Television kokkiohjelmat tuntuvat usein kotikokin ulottumattomissa – monimutkaiset reseptit, kalliit raaka-aineet.Halutessasi voit kuitenkin omaksua sieltä joitakin hyödyllisiä tekniikoita ja soveltaa niitä arjessasi.Kerromme sinulle 10 tähdellistä keittiövinkkiä ja -temppua.

Ensinnäkin voit korvata osan voista tai margariinista omenasoosilla leivonnassa.Tämä vähentää kaloreita, mutta ei pilaa makua ja tekee siitä jopa täyteläisemmän.

Toiseksi, jotta riisi ei kiehuessaan tarttuisi kokkareiksi yhteen, kannattaa lisätä hieman sitruunamehua.Ja täydellisen valkoisen värin saamiseksi hieman etikkaa.

Kolmanneksi, hieromalla lihaa ruokasoodalla ja antamalla sen olla 15 minuuttia ja huuhtelemalla se sitten perusteellisesti, voit tehdä siitä hyvin pehmeää, vaikka se olisi aluksi sitkeää.Tämä on loistava tekniikka niille, jotka haluavat kypsentää mehukkaan pihvin tai leikkeleen nopeasti.

Neljänneksi, liottamalla kahvipapuja vedessä voit ’elvyttää’ ne, jos ne ovat menettäneet makunsa pitkän säilytyksen vuoksi.Kahden tunnin vedessä oleilun ja hyvän kuivauksen jälkeen kahvi on taas aromikasta.

Viidenneksi, purkin tiiviin kannen voi avata käärimällä sen ruokakalvolla – tämä auttaa, etteivät kädet luista.Erityisen tärkeää kotitekoisille purkeille, jotka suljetaan aina hyvin tiiviisti.

Kuudenneksi, jos leikkeleissä ei ole leipää, se voidaan korvata vatkatulla munanvalkuaisella.Tämä tekee leikkeleistä mureampia ja vähemmän kaloreita sisältäviä.

Seitsemänneksi vihreä tee antaa puurolle erityisen maun ja hyödyn.Riittää, että teetä haudutetaan ja puuroa keitetään tämän perusteella veden tai maidon sijasta.Tee antaa puurolle makua ja rikastuttaa sitä hyödyllisillä aineilla.

Kahdeksanneksi, kuljettamalla riisiä myllyn läpi voit helposti puhdistaa sen kakusta ja kuivatusta kahvista.Sen jälkeen laite tarvitsee vain huuhdella vedellä.

Yhdeksänneksi, sokeri auttaa pitämään leivonnaiset tuoreina pidempään.Jos laitat sokeripalasen pullien ja piirakoiden viereen, se imee ylimääräisen kosteuden.Voit myös poistaa leivonnaiset pussissa tai foliossa ilman pääsyn rajoittamiseksi.

Kymmenes, happo neutralisoi kebabin liiallista pippurista johtuvaa mausteisuutta.Roiskuttele vain lihan päälle sitruunamehua, kiiviä tai muita happamia hedelmiä.Tämä ei ainoastaan poista liiallista mausteisuutta, vaan lisää myös mielenkiintoisia sävyjä makuun.

Kuten näet, monia hyödyllisiä ruoanlaittotekniikoita voi omaksua tv-ohjelmista ja käyttää kotona.Näin ruoanlaitosta tulee mielenkiintoisempaa, ja ruoat ovat maukkaampia ja terveellisempiä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten