KotiKodin kukoistusJokaisessa kodissa on oltava: 6 positiivista energiaa sisältävää huonekasvia

Jokaisessa kodissa on oltava: 6 positiivista energiaa sisältävää huonekasvia

Huonekasvit eivät ainoastaan miellytä silmää kauneudellaan, vaan niillä on myös suotuisa vaikutus talon energiaan ja asukkaiden hyvinvointiin.Tänään kerromme sinulle talon hyödyllisimmistä kukista, jotka auttavat houkuttelemaan rahaa, rakkautta ja onnea.

Joten, ensinnäkin, ilahduta itseäsi orkidealla.Sen hennot kukat ovat kohottavia, energisoivia ja inspiroivia.Kun orkidea kastellaan kunnolla, se ilahduttaa sinua vielä vuosia.

Toiseksi, kiinnitä huomiota jasmiiniin.Sen miellyttävä tuoksu voi kohottaa mielialaa ja tuoda rakkautta kotiisi.Sijoita jasmiini olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, jossa vietät eniten aikaa.

Kolmanneksi piparminttu on todellinen talismaani kotiisi.Se houkuttelee onnea, taloudellista vaurautta ja auttaa pääsemään eroon unettomuudesta.Laita minttupurkki makuuhuoneen ikkunalaudalle, niin nukut kuin vauva.

Neljänneksi, aseta basilikaa ruukku keittiöösi.Tämä kasvi hapettaa ilmaa ja puhdistaa tilan negatiivisesta energiasta.Basilikan hoitaminen saa sinut tuntemaan olosi rauhalliseksi ja rauhalliseksi.

Viidenneksi, istuta tuoksuvaa rosmariinia.Tämä yrtti parantaa paitsi fyysistä myös emotionaalista hyvinvointia.Rosmariini on myös arvokas osa kodin lääkekaappia.

Kuudenneksi istuta rahapuu.Kuten nimikin kertoo, se houkuttelee aineellista vaurautta.Lisäksi rahapuu lisääntyy hyvin ja miellyttää silmää rehevällä vehreydellään.

Nämä ihanat kukat auttavat tekemään kodistasi viihtyisän ja hyvinvoivan! Pidä niistä huolta, niin ne kiittävät sinua satakertaisesti!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Kiitos vinkistä! Olen aina uskonut, että huonekasveilla on positiivinen vaikutus ympäristöön ja ihmisten hyvinvointiin. Täytyy ehdottomasti hankkia näitä kasveja kotiin lisää!

  2. Jokaisen kodissa tulisi olla ainakin 6 positiivista energiaa sisältävää huonekasvia! Kasvit eivät ainoastaan ilahduta silmää kauneudellaan, vaan niillä on myös merkittävä vaikutus talon energiaan ja asukkaiden hyvinvointiin. Kiinnitämme niiden hoitamiseen usein liian vähän huomiota, mutta oikein valitut ja hoidetut kasvit voivat todella luoda kotiin positiivista energiaa ja hyvää tunnelmaa.

  3. Jokaisessa kodissa pitäisi olla vähintään kuusi positiivista energiaa sisältävää huonekasvia! En voi kuvitella kotiani ilman näitä ihania kasveja, jotka tuovat rauhaa ja hyvinvointia. Olen erityisen rakastunut orkideoihin, joiden kauniit ja herkät kukat piristävät mieltäni päivittäin. Jasmiini taas tuo kotiini rakkautta ja iloa, ja kaikki muut mainitsemasi kasvit ovat todella arvokkaita hyvinvoinnilleni. Suosittelen lämpimästi kaikille näiden kasvien hankkimista kotiin!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten