KotiKeittiön niksitHyödyllinen kotona ja keittiössä: 5 syytä olla heittämättä mandariinin kuoria pois

Hyödyllinen kotona ja keittiössä: 5 syytä olla heittämättä mandariinin kuoria pois

Kun syömme mandariineja, heitämme kuoret yleensä pois ajattelematta niitä sen enempää.Mutta tiesitkö, että nuo kirkkaanväriset sitrushedelmien kuoret kätkevät sisäänsä lukuisia terveyshyötyjä? Kävi ilmi, että mandariinien jäljelle jäävistä tuoksuvista kuorista voi olla paljon hyötyä kotona.

Mandariinin kuorien käyttö auttaa luomaan raikkaan ja puhtaan ilmapiirin taloon, antaa ruokiin hienon sitrushedelmien maun, huolehtii ihon kauneudesta ja terveydestä.Vaatekaapissa säilytettävistä vaatteista huokuu kevyitä sitrushedelmien sävyjä, ja ruokailuvälineet kiiltävät puhtaina.

Selvitetäänpä, mitä hyödyllisiä ominaisuuksia tämän hedelmän kuorilla on ja miten voit käyttää niitä maksimaalisen hyödyn saamiseksi kotona.Mandariinin kuoria voi käyttää monin tavoin:

 • Ilmanraikastin.Kuivatulla mandariinin kuorella on miellyttävä sitruksen aromi.Se voidaan laittaa luonnonkangaspussiin ja ripustaa huoneeseen luonnolliseksi ilmanraikastimeksi.
 • Kaapin tuoksu.Kuivattuja kuoria voi myös laittaa laatikoihin tai pusseihin vaatekaappeihin – ne antavat vaatteille kevyen sitruksisen tuoksun.
 • Astianpesukoneen huuhteluaine.Lisää muutama palanen kuorta astianpesukoneen huuhteluveteen – se antaa astioillesi raikkaan tuoksun.
 • Hand Scrub.Kahvimyllyssä jauhettuja kuoria voi lisätä sokeriin tai merisuolaan ja käyttää luonnollisena käsinkuorintana.Tämä puhdistaa ja pehmentää ihoa.
 • Jalkakylpy.Kun kuoren paloja haudutetaan kuumassa vedessä, voi jalat laittaa tuoksuvaan sitrushedelmäkylpyyn – tämä rentouttaa ja virkistää väsyneitä jalkoja.
 • Kokeneet emännät muistuttavat meitä: tuoksuvat mandariininkuoret voivat olla hyödyllinen ainesosa miellyttävän ilmapiirin luomisessa ja ihonhoidossa kotona.

  Quelle: pogovorim.by

  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
  RELATED ARTICLES

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  - Advertisment -

  Am beliebtesten